Toni Kroos a ales să locuiască în Spania: ”M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”

Postat de pe 8 iulie 2024

Fotbalistul german Toni Kroos s-a retras din activitatea sportivă, jucând ultimul meci oficial în sfertul de finală de la Euro 2024 cu Spania. 

Invitat la podcast-ul ”Lanz & Precht”, Toni Kroos a abordat subiecte din afara sportului, din domeniul social și politic.

În cadrul acestui interviu fostul fotbalist a făcut câteva declarații care i-au atras antipatia, afirmând că Germania nu mai este țara care era în urmă cu 10 ani din cauza imigrației masive.

Kroos a lăsat de înțeles faptul că a ales să locuiască în Spania după ce s-a retras din fotbal, în contextul în care consideră că această țară este mult mai sigură din toate punctele de vedere pentru fiica sa. 

Fostul câștigător al Cupei Mondiale a declarat faptul că subiectul imigrației masive este „prezent constant” în Germania și a scăpat „de sub control”.

”Dacă aș compara Germania acum cu Spania… Am o fată de 7 ani, când va crește și m-ar întreba cineva dacă aș lăsa-o după ora 23 să iasă în oraș, i-aș spune că aș prefera să o las în Spania decât în Germania.

Germania primește oamenii cu brațele deschise. Campionatul Mondial din 2006 a demonstrat acest lucru, așa cum s-a întâmplat și la Euro 2024. Mi se pare senzațional, dar nu mai e țara care era acum 10 ani. Există un sentiment de nesiguranță în Germania care e la un nivel mult mai scăzut în Spania. Țara e suprapopulată.

Eu susțin imigrația o mie la sută, dar cei care se ocupă de destinele Germaniei au subestimat influxul de oameni, care ulterior a devenit de necontrolat. Este clar că Germania are nevoie de mulți dintre oamenii care au imigrat. Cu toate acestea, societatea nu a fost pregătită și nu este tolerantă.”, a declarat Toni Kroos.

sursă: mariustuca.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background