Spânu: Coldea a dat un comunicat public de o neghiobie maximală, omul e slab și prost asistat

Postat de pe 20 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat comunicatul public al lui Florian Coldea, prin care acuză presa, reluând placa băsistă că aceasta reprezintă o vulnerabilitate națională, respectiv cum trebuie să acționeze justiția și instituțiile statului în cazul generalului-interlop ce apare clar protejat de către partenerii euroatlantici ai României.

Toată lumea a așteptat de la Florian Coldea o reacție în urma scandalului generalilor-interlopi, fiind invitat inclusiv de către jurnaliști mai mult sau mai puțin incomozi pentru a-și exprima punctele de vedere. Fugind de responsabilitate, Coldea a ales să emită un comunicat halucinant, în care exprimă… mai nimic. Coldea aruncă vina pe jurnaliști și pe patronii de presă, aproape certând presa că nu i-a luat apărarea în speța juridică în care este implicat.

E clar că Florian Coldea nu are un consilier care să-l sfătuiască de bine, e clar că s-a afundat și mai mult într-o situație nefavorabilă lui prin comunicatul emis și e clar că nu se poate apăra, tocmai pentru că este vinovat. Există surse care spun că acest comunicat emis de Coldea ar fi fost conceput de avocatul Valeriu Stoica. Florian Coldea este prost asistat și a emis un comunicat de o neghiobie maximă, crezând că va scăpa cu o pedeapsă mai ușoară.

Trebuie să răspundă în tot acest scandal și Klaus Iohannis, care l-a păstrat pe Coldea în funcție, Traian Băsescu, pentru că i-a deschis lui Coldea calea către SRI. Trebuie să răspundă și alți lideri ai statului, pentru că este bine cunoscut faptul că traficul de arme și de droguri se face cu protecția sau cel puțin cu știința serviciilor statului. Președintele României este primul care trebuie să răspundă în fața acuzațiilor fostului președinte albanez Sali Berisha, pentru că altfel se vor decredibiliza toate autoritățile statului.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background