Claudiu Târziu: Pe 9 iunie AUR va obține cel puțin 10 mandate de europarlamentar!

Postat de pe 7 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Claudiu Târziu, candidat la europarlamentare din partea AUR, a prezentat viziunea sa și a partidului cu privire la temele principale ce vizează Europa.

PSD și PNL nu s-au remarcat deloc în această campanie, iar ADU a fost doar puțin mai prezent în stradă. În rest, toți politicienii au evitat dezbaterile reale, cel mai probabil din cauza faptului că au conștiința greu apăsată de toate greșelile pe care le-au făcut în mandatele lor de până acum și se tem de judecata publicului. În schimb, partidele de la putere se pricep la a discredita partidele din opoziție, la tactici prin care să sperie electoratul suveranist, la etichetări și alte astfel de jocuri murdare în campanie, dar nu reușesc să obțină rezultatele sperate.

Claudiu Târziu consideră că lista AUR la europarlamentare este cea mai bună posibil în condițiile date și având în vedere resursa umană disponibilă. „12 mandate ar fi idealul pentru noi, dar 10 mandate obținem sigur! Asta în condițiile date; dacă alegerile locale nu ar fi fost comasate cu cele europarlamentare, altfel ar fi stat lucrurile. Cred că depășeam cu ușurință 40%. 9 iunie este o zi în care chiar putem să hotărâm destinul național și să schimbăm drumul acesta sinucigaș cu unul al învingătorilor! Depinde numai de oameni, care trebuie să înțeleagă miza, ce ne așteaptă din partea Comisiei Europene și de ce, care sunt mecanismele de funcționare la Bruxelles și cine ar putea să dea un răspuns și să se opună, în ce fel va putea o echipă de patrioți să blocheze anumite inițiative care nu sunt bune pentru România, dar în același timp să câștige puncte pentru România și să atragă fonduri”, a punctat Claudiu Târziu.

Din 2026 va intra în vigoare legea migrației, prin care se impune ca toți migranții care intră în UE sunt somați să rămână în țările prin care intră, adică tocmai în România și alte țări de la granița UE. „Noi ne opunem categoric imigrației ilegale, care este stimulată, este favorizată prin anumite decizii luate de către Comisia Europeană și de către anumite state din UE. Dacă noi am fost puși în așteptare atâta timp pentru a intra în Schengen, deși îndeplinim condițiile necesare, ar fi cazul să ne uităm și la alte state care sunt deja în Schengen, dar care încurajează migrația ilegală. Nu credem că este în regulă ca UE să oblige statele naționale să ia o anumită cotă de imigranți. Nu putem să lăsăm să se perpetueze modelul de stat în stat pe care îl creează anumite comunități care nu se adaptează societății și culturii în care intră”, a explicat Claudiu Târziu. AUR-ul va face tot posibilul pentru a stopa acest fenomen al migrației ilegale, care nu este altceva decât înlocuirea populațiilor de pe un continent cu populații de pe un alt continent și ar marca sfârșitul civilizației europene.

Claudiu Târziu a vorbit și despre sclavia modernă și despre mecanismele neomarxismului, care au limitat și îngrădit foarte mult omul modern, dându-i falsa impresie că duce o viață satisfăcătoare, dar lipsindu-l de timp dedicat reflecției, privându-l de adevăratele bucurii ale vieții prin faptul că l-a aruncat în malaxorul consumerismului, golindu-l de idealuri și țeluri mărețe și răpindu-i credința, apropierea de Dumnezeu, patriotismul și valorile umane care construiesc un caracter sănătos. Din același plan face parte și propaganda LGBT, agresivă și anormală. Claudiu Târziu și AUR sunt împotriva propagandei de tip LGBT, respectând totuși persoanele din această comunitate, în limita decenței și a bunului simț. Vor apăra dreptul României de a lua decizii pe cont propriu în astfel de domenii, fără să accepte vreo impunere din partea Comsiei Europene, fie că este vorba de căsătoriile între persoanele de același sex, adopții sau acceptarea unor „orientări sexuale” absolut nefirești și condamnabile, cum ar fi, în accepțiunea unora, pedofilia, zoofilia și altele.

AUR și Claudiu Târziu militează pentru pace, atât în contextul războiului din Ucraina, cât și în cel al războiului din Orientul Mijlociu, fiind de părere că declarațiile belicoase ale Occidentului trebuie să înceteze și să se ajungă încetul cu încetul la negocieri. Ucraina trebuie ajutată, dar nu cu prețul vieții, libertății, sănătății și economiei românilor.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background