Breaking News GOLD FM! Cătălin Hideg donează compania SANIMED Guvernului României

Postat de pe 27 mai 2024

Breaking News GOLD FM! Cătălin Hideg donează compania SANIMED Guvernului României. I-a trimis scrisoare oficială lui Marcel Ciolacu, în care se prevede donația gratuită a acestei întreprinderi strategice, în condițiile în care sistemul bancar o blochează în mod intenționat. Doar așa se pot salva lucrătorii și activitatea companiei.

Autor: Oana-Medeea Groza

Invitat la Radio Gold FM, în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, afaceristul Cătălin Hideg a făcut anunțul momentului referitor la firma Sanimed, pe care acesta o patronează! Aflat în incapacitate de plată din cauza blocării conturilor bancare în mod abuziv, Cătălin Hideg a luat decizia radicală și necesară într-o situație de criză de a-și salva compania donând-o Guvernului României.

Deoarece suntem într-o situație absolut fără precedent în istoria companiei Sanimed, activă de peste 20 de ani, am decis astăzi să facem o scrisoare de intenție în premieră, în atenția Guvernului României și a domnului prim-ministru Marcel Ciolacu, hotărând să donăm, cu active și pasive, compania Sanimed pentru a continua activitatea operațională, deoarece noi realmente nu mai putem administra bunul mers al firmei din pricina lipsei de fonduri”, a anunțat Cătălin Hideg în exclusivitate la Radio Gold FM. Motivele invocate de patronul Sanimed sunt următoarele:

  • Sechestrul pus pe 12 clădiri pentru una care este în discuție cu Parchetul European;
  • Blocarea accesului la fonduri europene;
  • Blocarea accesului la fonduri de cercetare națională;
  • Blocarea accesului la credite și fonduri de investiții, din cauza implicării într-un dosar penal;
  • Interdicția de a pleca din țară impusă asupra patronului Cătălin Hideg;
  • Închiderea conturilor bancare.

În acest moment, compania Sanimed este în totalitate paralizată. Pentru a nu rămâne fără activitate și pentru ca cei peste 66 de angajați ai firmei să nu rămână fără un loc de muncă, afaceristul Cătălin Hideg a luat decizia de a dona firma către Guvernul României, pentru ca acesta să o administreze. Altfel spus, Cătălin Hideg încearcă naționalizarea companiei sale, care este o platformă medicală de cercetare și inovare unică în România și în Europa de Est. Fără sprijinul statului, firma intră în faliment sau în insolvență. Nu are datorii, însă nu pot fi plătite contractele curente din cauza blocării conturilor companiei și ale directorului.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background