Adevărul despre Bogdan Oprea, „imaculatul” dezvăluitor-tăinuitor al înțepării

Postat de pe 11 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal a vorbit, în emisiunea sa de la Gold FM, „Scamatoriile Iosefinei”, despre așa zișii eroi ai pandemiei, apăruți ca ciupercile după ploaie.

În aceste zile, după ce am scăpat de ceva timp de plandemie, apar o serie de „eroi” ai luptei împotriva Covid, personaje care ar fi putut atunci să semnaleze și să informeze publicul cu privire la efectele reale ale vaccinurilor. „Medicii spun că aceste efecte adverse au fost subraportate, doar între 1 si 10 la sută din totalul lor fiind raportate corect!”, a afirmat Iosefina Pascal.

Bogdan Oprea a fost purtator de cuvânt al lui Vlăduț Voiculescu, fost ministru la Sănătate, dar și consilier al lui Băsescu. A fost promovat si prezentat de un USR-ist, face parte din SMURD, e dublu licențiat în jurnalism, dar nu e capabil să spună adevărul, deși era vorba de viețile oamenilor.

Acest domn nu a zis absolut nimic despre efectele adverse ale vaccinurilor mai mult de doi ani, iar acum se dă erou; și mai trist este faptul că unii cred asta.

„Agenția Națională a medicamentelor din Franța a publicat sute de pagini despre aceste efecte adverse, mai ales ale vaccinului de la Pfizer, și asta încă de anul trecut! Francofonul Oprea nu a zis nimic. Nici Rafila, nici Arafat, și nici Gheorghiță. Stau toți ca….ceva în tufă”, a mai spus junalista.

Oprea nu este deloc un erou; dimpotrivă, este un personaj ce profită de orice conjunctură pentru a ieși în față. „Oprea spune acum ce nenorocit e Gheorghiță, șeful de la înțepare; are mult tupeu acest Oprea după ce a ocultat informațiile privind pandemia”, a adăugat Iosefina.

„Media mainstream urlă de 24 ore despre eroii pandemiei, când aceștia sunt de fapt niște indivizi lași și care au tăcut mâlc în pandemie, girând măsurile aberante aplicate împotriva libertății și sănătății cetățenilor”, și-a încheiat Iosefina Pascal comentariul.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background