Zilele Porților Deschise la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Postat de pe 3 mai 2022

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București organizează evenimentul anual al Zilelor Porților Deschise. Acesta se întinde pe perioada 2 – 27 mai și are drept scop familiarizarea viitorilor studenți cu facultatea.

Din cauza situației pandemice, evenimentul se desfășoară în mediul online. Vor avea loc mai multe webinare în care cei intersesați primesc răspunsuri legate de Facultatea de Limbi și Literaturi Străine: programe de licență și masterat, informațiile legate de admiterea din acest an, aspectele legate de căminele studențești și procesul de cazare, taxe, precum și posibilitățile de angajare în urma absolvirii facultății. Pentru aproape fiecare limbă străină studiată în cadrul facultății se organizează webinare.

Cum au decurs edițiile precedente și ce spun organizatorii?

Edițiile din anii trecuți ale acestui proiect s-au bucurat de secces, atât elevii, cât și studenții, declarându-se pe deplin mulțumiți, potrivit conducerii facultății. „Indiferent de locul în care se vor afla, elevii vor putea intra la webinarele destinate fiecărei limbi străine studiate, vor putea adresa direct întrebări profesorilor de la catedra respectivă și astfel vor decide dacă această facultate se pliază pe nevoile lor” – spune Miruna Flipache, coordonator Zilele Porților Deschise 2022.

Mediul online mi se pare că a influențat în mod pozitiv proiectul, webinarele organizate pentru fiecare specializare și program de masterat în parte fiind mult mai eficiente pentru ca elevii și studenții să se poată orienta spre programul care este cel mai potrivit pentru ei. Sunt sigură că prin participarea la Zilele Porților Deschise vor găsi răspunsuri la toate întrebările pe care le au” – a adăugat Iuliana Ghiga, coordonator Zilele Porților Deschise 2022.

Cum se face înscrierea la acest eveniment?

Pentru cei interesați au fost create două grupuri de Facebook.

De asemenea, pentru informații suplimentare, se poate contacta Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, pe pagina de Facebook ASLS România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background