Zelenski – când actoria te ajută în politică

Postat de pe 17 martie 2022

Autor: Adrian Lambru

Fostul politician și membru în Parlamentul European Adrian Severin a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă” faptul că: „Un actor mediocru, care nu a făcut o excelentă carieră artistică, poate fi un foarte bun comunicator și președinte din punct de vedere formal”.

Școala și experiența în actorie ar ajuta enorm în cariera politică, susține Adrian Severin. Fosta meseria a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, l-ar fi învățat pe acesta cum să intoneze bine un mesaj, cum să-și modereze glasul și să convingă oamenii.

„Zelenski a avut totuși ceva experiență cu jucatul. În schimb, actorii amatori de un rar talent de la pe noi, precum fostul președinte Traian Băsescu, nu au reușit să amețească lumea la fel ca liderul de la Kiev” – a adăugat fostul politician cu ironie. „Trebuie să fii Zelenski ca să-ți iasă o lacrimă când vrei, la comandă”.

De ce este Zelinski președinte?

Adian Severin consideră că Volodimir Zelenski ocupă acum poziția de președinte al Ucrainei pentru că ar fi o fire suficient de „ascultătoare” pentru a accepta să facă unele mișcări pe care cei ce doreau pacea dintre Ucraina și Rusia ar fi vrut să le facă. Aceste persoane influente ar veni din Statele Unite ale Americii și ar dori să închidă toate disputele din această parte a Europei pentru un parcurs mai ușor către Marea Chinei.

„Același model a fost urmat și în Georgia” – a adăugat fostul politician. „La fel și în Ucraina, problema Dombasului trebuia rezolvată și să se facă liniște pentru ca SUA să se poată concentra pe centrul lor de interes principal. De aceea a fost inventat Zelenski, a venit ca om al păcii. Acesta este destul de ascultător și de flexibil și a acceptat toate aceste mișcări politice pe care le vedem de ceva timp încoace”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background