„Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”, primul musical 100% românesc

Postat de pe 16 februarie 2023

Paula Seling, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan joacă în primul musical 100% românesc – „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”

Paula Seling, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan sunt protagoniști în primul musical 100% românesc – „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”, pe scena Operei Naționale din București.

Cu o distribuție de excepție, din care fac parte și îndrăgiții soliști Paula Seling, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, spectacolul pus în scenă de regizorul Răzvan Oprea are grandoarea musical-urilor de pe Broadway: acrobați, dansatori, coregrafi, cântăreți, costume spectaculoase, efecte sceno-tehnice speciale. Toate acestea sunt în perfecta concordanță cu conceptul autorului, Cristian Faur, care, prim muzica și libretul acestui musical, ridică ștacheta calității spectacolelor pentru copii din București. 

Managerul Teatrului Muzical Ambasadorii, Mihai Ciprian Rogojan, a declarat că: “Acest spectacol se va ridica la nivelul de produs premium în 25 și 26 februarie, prin prezența convergentă a tuturor factorilor necesari unui musical extravangant adresat tinerilor și copiilor. Colaborarea cu Opera Națională este de foarte bun augur. Biletele se vând extrem de bine, ceea ce demonstrează interesul publicului pentru spectacole de asemenea anvergură.”

Reprezentațiile de la Opera Națională din București vor avea loc în 25 și 26 februarie, ora 11:00 și vor reuni pe scenă peste 100 de artiști, inclusiv orchestra și corul Operei Naționale, sub bagheta dirijorului CiprianTeodorașcu.

„Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” ne transpune în lumea basmului, prin cele mai reprezentative personaje ale poveștilor copilăriei: “Aladin și lampa fermecată”, “Scufița Roșie”, “Cei trei purceluși”, “Anastasia”, “Cartea Junglei”, “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, “Frumoasa și Bestia” și “Omul Paianjen”.

Link bilete: https://tickets.operanb.ro/event.php?id=33608


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background