“Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” – cel mai grandios musical din România pentru copii și tineri

Postat de pe 11 noiembrie 2022

“Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” – cel mai grandios musical din România pentru copii și tineri

Teatrul Muzical Ambasadorii anunță producția celui mai mare musical românesc pentru copii și tineri, o creație cu libret și muzică originale 100%, sub semnătura celebrului compozitor Cristian Faur – “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”. Avanpremiera va avea loc pe data de 20 decembrie 2022, ora 18.30, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor.

După succesul răsunător înregistrat cu spectacolul “Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate”, managementul Teatrului Muzical Ambasadorii își propune să scrie istorie cu acest musical nou, original, o producție ce reunește câteva dintre cele mai apreciate nume din industrie: Răzvan Oprea (regie), Cezara Blioju (coregrafie) și Viorica Petrovici (scenografie și costume). “Vrajitoarea Kera si cele șapte nestemate” va beneficia si de o distribuție de zile mari, cu două dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone: Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.
Alături de ei voi participa actori, balerine și balerini, acrobați, soliști ai Teatrului Muzical Ambasadorii.

“Va fi un musical pentru tineri așa cum nu s-a mai văzut în Romania. Totul, de la libret la coloană sonoră, decor sau costume, va surprinde și fascina spectatorii printr-un produs cultural de calitate, 100% românesc. Mai mult, “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” va avea în distribuție două dintre cele mai îndrăgite nume ale scenei muzicale românești: Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, două nume de referință în lumea teatrului și a muzicii de calitate.”, declară Ciprian Mihai Rogojan, manager al Teatrului Muzical Ambasadorii.

Musicalul “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” pune în scenă aventurile pline de magie și suspans prin care trec Serafim și uncenicul lui, Piticel, pentru a proteja globul de cristal în care este păstrat “Spiritul Magic al Poveștilor” de mâinile și mintea vicleană ale vrăjitoarei Kera, care dorește să fure și să ascundă toate poveștile lumii. Pe parcursul celor 2 ore de musical spectatorii se vor întâlni cu 7 nestemate ale lumii basmelor: “Aladin și lampa fermecată” , “Scufița Roșie”, “Cei trei purceluși”, “Anastasia”, “Cartea Junglei”, “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici” sau “Frumoasa și Bestia”.

Avanpremiera va dispune de un număr restrâns de bilete puse la vânzare, care vor fi disponibile online în rețeaua ticketstore.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background