Trăim în era în care “bărbații națiunii” au ajuns să se plângă de “bullying”

Postat de pe 11 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. persecutat la școală din cauza celebrității tatălui său! În cadrul emisiunii „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, Andrei Gușă a adus în discuție felul în care Radu Bănică, fiul celebrului cântăreț Ștefan Bănică Jr., s-a plâns într-un podcast de bullying-ul din școală.

Ziare.com titrează: „Fiul lui Ștefan Bănică Jr. persecutat la școală din cauza celebrității tatălui său!”. Radu Bănica se plânge pe internet că ar fi victima bullying-ului, colegii săi ridiculizându-l: „Dacă vrea tac’tu, poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters”. Colegii tânărului au început să-i arunce lucrurile prin clasă, i-au scos ghiozdanul pe geam și l-au agresat verbal. „A fost ORIBIL din punct de vedere al relațiilor mele cu colegii, dar și cu anumiți profesori”, a declarat Radu Bănică în cadrul podcast-ului la care fusese invitat.

Andrei Gușă subliniază că demnitatea, onoarea și tăria de caracter ar trebui să fie caracteristicile cele mai proeminente pentru un bărbat. „Totuși, să te plângi public de așa ceva ca bărbat nu mi se pare tocmai în regulă”, spune Andrei Gușă, mărturisind că s-a confruntat și el cu fenomenul bullying-ului, dar că nu a făcut din țânțar armăsar, plângându-se imediat de cele suferite. „Din punctul meu de vedere, un bărbat trebuie să arate că e sigur pe sine, nu să se plângă că i-a fost aruncat ghiozdanul pe geam, spunând că a fost absolut oribil. Nu e nevoie să ne victimizăm…”, adaugă Andrei Gușă.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background