Vin mercenarii la vârful USR! Tatuka Florian ce-o spune?!

Postat de pe 12 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat cutremurul din interiorul USR, iscat de plecarea lui Cătălin Drulă de la șefia partidului. Apar noi competitori pentru postul liber lăsat în urmă de Drulă.

Cătălin Drulă și-a dat demisia, spunând că-și asumă eșecul electoral al USR și lăsând postul de președinte al USR vacant. Majoritatea se așteaptă ca viitorul președinte al USR să fie Dominic Fritz, având în vedere scorul pe care l-a obținut la Timișoara, dar și parcursul său politic și profesional, comparabil cu cel al lui Klaus Iohannis. Mai există, însă, și varianta Elena Lasconi, care s-a afirmat astăzi la ședința USR. Apare în cursă și activistul sau mercenarul Radu Hossu, care s-a remarcat prin faptul că strângea fonduri pentru armata ucraineană. Mercenarii care vor să preia USR-ul sunt aceiași care făceau liste negre cu jurnaliști, activiști, analiști și intelectuali din România, încercând cu tot dinadinsul să-i elimine din spațiul public sau să-i lichideze de tot.

Ar fi interesant de aflat ce părere are Florian Coldea despre candidatura lui Radu Hossu la șefia USR, având în vedere că Hossu este un dușman declarat al Rusiei, în timp ce Coldea și asociații săi derulează afaceri foarte profitabile cu rușii. Toate aceste afaceri dubioase ale lui Coldea cu rușii, cu oligarhi, cu mafioți albanezi au fost prezentate de-a lungul ultimelor luni de către jurnaliștii Clubului de Presă (în ancheta Iosefinei Pascal despre „Cryptocolzi”) și de către câteva dintre posturile de televiziune cu mari audiențe (Realitatea PLUS, în emisiunile Ancăi Alexandrescu și România TV, în emisiunile lui Victor Ciutacu).

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background