Vasile Dîncu, despre posibilul referendum de la Sectorul 1

Postat de pe 12 mai 2021

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: “După ce Clotilde Armand a fost aleasă primar la cel mai important sector al capitalei, au fost înregistrate numai abateri”.

Senatorul PSD a declarat că va dezbate în cadrul partidului posibilitatea unui referendum de demitere a actualului primar de la Sectorul 1. Dîncu susține că în cadrul acestei instituții este o formă de preluare a puterii: “Este un caz clinic. Există prea multe devieri legale și legitime. Clotilde Armand nu ține cont de nimeni și de nimic, nici măcar de șefii ei de la partid”.

Președintele Consiliului Național al PSD este de părere că Clotilde Armand dorește să pună mâna pe toată puterea politică din Sectorul 1, ignorând cetățenii: “Este insensibil față de locuitori să nu reacționezi atunci când li se adună gunoaiele la ușă, când umblă șobolanii pe drum. Dumneaei dorește doar să-și realizeze un scop economic”.

În ciuda criticilor aduse, Vasile Dîncu mărturisește că admiră personalitatea puternică a lui Clotilde Armand. “A avut în viața personală o situație greu de gestionat: în urma unor accidente, aceasta și-a pierdut doi copii. Doamna Armand are o forță foarte mare. Totuși, nu o văd ca fiind un om potrivit pentru politică”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background