Vanghelie:Piedone are o inteligență “hoțească”. A cheltuit 200.000.000 euro doar pe iarba din sector!!

Postat de pe 30 mai 2024

Marian Vanghelie: Toată familia lui Piedone a lucrat la mine. Acum i-a mutat la primărie și a dublat bugetul de salarizare! Are o inteligență “hoțească”. A cheltuit 200 de milioane de euro doar pe iarba din sector!!

Autor: Oana-Medeea Groza

Într-o ediție specială a emisiunii „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Marian Vanghelie, candidat la Sectorul 5 al capitalei, a prezentat toate neregulile pe care le-a săvârșit și le săvârșește candidatul Cristian Popescu Piedone, dar și felul în care acesta încearcă să păcălească alegătorii.

Marian Vanghelie a povestit că îl cunoaște pe Cristian Popescu Piedone de foarte mult timp, subliniind faptul că familia acestuia a și lucrat într-un timp pentru el. Totuși, pe parcurs Piedone pare să se fi defectat, un exemplu elocvent prezentat de Marian Vanghelie fiind tocmai introducerea în primărie și în sistemul administrativ de la Sectorul 5 a mai multor membri ai familiei Piedone, în lipsa unei justificări bazate pe competențe sau calități profesionale. Mai grav, Vanghelie a demonstrat că Piedone a triplat bugetul de salarizare la primărie în timpul mandatului său, de la 18% la peste 55% din buget. Banii contribuabililor din sector sunt cheltuiți, așadar, pe salariile unor apropiați de-ai domnului Piedone, „răsfățați” ai primăriei, pentru că nu respectă programul de muncă sau lipsesc de la serviciu, toate acestea în detrimentul unor investiții necesare în infrastructura Sectorului 5.

PSD-ul este mână în mână cu domnul Piedone! Lucrurile sunt ciudate… La primăria Sectorului 5 trebuie făcută ordine și trebuie mutată atenția asupra proiectelor. După ce a lucrat pentru mine, toată familia lui Piedone s-a mutat la primărie! Lucrurile acestea nu sunt în regulă din punct de vedere administrativ”, a evidențiat Marian Vanghelie. Dincolo de nepotismul evident și de avantajarea unor apropiați ai săi și punerea lor în funcții publice, Piedone ar fi cheltuit peste 200 de milioane de euro pentru iarba din sector, potrivit spuselor contracandidatului Marian Vanghelie.

În pofida tuturor părerilor contrare și în ciuda criticilor, Piedone a transformat nepotismul în… strategie de campanie și chiar se laudă cu faptul că și-ar angaja toată familia la primărie dacă ar putea face acest lucru, decizie ce ar fi la limita legii dacă s-ar aplica. Marian Vanghelie a explicat că stilul lui Piedone de a privi campania electorală și politica în general n-ar putea duce decât la o mafiotizare a statului, la impunerea diverselor clanuri în județele țării și la căpușarea întregului sistem administrativ de copiii unor oameni certați cu legea.

Piedone are o inteligență hoțească!”, a fost caracterizarea atribuită de Marian Vanghelie lui Piedone, explicând că acesta și-a dat seama că parcursul său de la Sectorul 4, Sectorul 5 și Sectorul 6 i-a adus și mult dispreț din partea cetățenilor, existând șanse reale să nu mai câștige alegerile acolo. Piedone a gândit ulterior o strategie prin care să păcălească într-un fel alegătorii și să apară pe buletinul de vot fiul său, tot sub pseudonimul Piedone, pentru ca lumea să-l voteze pe acesta la Sectorul 5, iar seniorul să-și încerce norocul la capitală.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background