Va ieși AUR cu „fața curată” după incidentul de la Iași? – Marius Ghilezan, la GOLD FM

Postat de pe 24 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul de la România Liberă, Marius Ghilezan, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Această comunicare politică va crea multe discuții pe internet despre cerneala de pe fața lui George Simion, lucru care îi întărește poziția”.

Marius Ghilezan este de părere că incidentul petrecut la Iași cu ocazia Zilei Unirii Mici ar urma să fie unul benefic pentru imaginea lui George Simion, dar și a partidului pe care îl conduce. Jurnalistul susține că românii au un simț al umorului foarte bine dezvoltat, iar fotografiile cu liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) ar avea mari șanse să se viralizeze, în diverse forme, pe social-media.

George Simion a fost stropit cu cerneală albastră de scris pe față de către un participant la manifestațiile organizate de AUR la Iași. Jandarmii prezenți la eveniment l-au reținut pe tânărul care a aruncat cu cerneală, dar George Simion le-a cerut să îl lase în pace. Însă, pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

sursă: bzi.ro

Le este frică celorlalți de AUR?

Marius Ghilezan susține că Ludovic Orban și gruparea sa ar refuza să se alieze cu Alianța pentru Unirea România pentru că ar fi „nefregventabili” – asta ar fi declerat fostul lider liberal într-o discuție cu jurnalistul din seara anterioară evenimentului de la Iași. „Când l-am întrebat de ce are această părere, nu a reușit să-mi dea un răspuns clar” – a adăugat Marius Ghilezan.

„Prin asta se arată frica popularității AUR în rândul celeilalte tabere, a garnizoanei de flașnetari (muziecieni ambulanți n.r.). Aceștia afirmă sus și tare, fără argumente, că Alinaț pentru Unirea Românilor este extremistă, naționalistă și nu poate fi luată în considerare. Vor să convingă publicul că dacă ești cu rușii, gata, s-a terminat, nu ai nicio judecată de valoare” – observă jurnalistul România Liberă.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului
  1. Cristian   On   25 ianuarie 2022 at 11:10

    Incercati, va rog, sa explicati definitia cuvantului nationalism la cât mai multi. Sunt convins ca multi nu stiu, chiar si pentru curcubeii spiralati ai lui guru Ciolos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background