USR atacă justiția, delir big time în Parlamentul României azi

Postat de pe 29 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Iosefina Pascal a prezentat, în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, noi detalii din dosarul în care este implicat Florin Cîțu și USR-iștii din guvernul său din pandemie.

Astăzi a avut loc în Senatul României votul pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu pentru a putea fi oficial anchetat de către DNA în dosarul achizițiilor de vaccinuri de un miliard de euro din pandemie. A apărut un amplu comunicat al DNA, în care Cătălin Drulă și alți membri ai USR au fost acuzați de către CSM că atacă independența justiției. Procurorul din dosarul privind achiziția de vaccinuri este același care l-a băgat pe Liviu Dragnea în închisoare și era, la vremea respectivă, vedeta momentului, fiind apreciat de către USR-iști și de către susținătorii lor. Acum, brusc și dintr-odată, acest procuror a devenit un paria al societății, fiind etichetat drept conspiraționist și anti-vaccinist de aceleași persoane care-l lăudau când a fost închis Dragnea. Au fost mai multe luări de cuvânt în Parlamentul României astăzi, din care s-a observat clar că politicienii încearcă în continuare să justifice achiziția celor 120 de milioane de doze de vaccin, un număr mult prea mare raportat la populația vaccinabilă a țării și raportat la interesul românilor pentru administrarea acestui vaccin. Majoritatea cetățenilor revoltați de suferințele din pandemie așteaptă arestarea lui Florin Cîțu.

A apărut astăzi un comunicat al Clubului de Presă cu privire la modul în care s-a raportat CNA, de-a lungul celor 3 ani de pandemie, la informațiile care apăreau în presă. Clubul de Presă declară că ar fi momentul ca CNA-ul ca instituție să recunoască faptul că a greșit cenzurând anumite opinii în pandemie, având în vedere dezvăluirile și informațiile care apar despre achiziția de vaccinuri. CNA-ul amenda pe orice spunea că vaccinul e experimental, deși acest argument este dovedit inclusiv de contractul Pfizer. CNA-ul a sancționat jurnaliștii care se întrebau dacă nu cumva vaccinul ar putea avea efecte adverse, deși și acest lucru era menționat în contractul Pfizer. Toți jurnaliștii lezați și toate trusturile amendate s-ar putea îndrepta împotriva CNA în instanță în baza contractului Pfizer.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background