UNTOLD acaparează întreaga Românie! De anul acesta, la târgurile de Crăciun

Postat de pe 28 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, Andrei Gușă a adus în discuție felul în care UNTOLD își întinde tentaculele asupra tuturor evenimentelor din țară și organizează o mare petrecere de Crăciun pentru românii din capitală, și nu numai. De parcă românilor le arde doar de distracție și de parcă nu s-ar chinui să trăiască de pe o zi pe alta…

Andrei Gușă anunță că, în București, se va face un târg de Crăciun cu intrare liberă organizat de UNTOLD. „Cum să fie UNTOLD la târgul de Crăciun? E vorba de tradiție aici!”, declară contrariat Andrei Gușă. El punctează faptul că, adeseori, astfel de festivaluri, aproape înălțate la rang de emblemă națională (având în vedere că străinii nu știu nimic altceva despre România, în afară de legendele din jurul figurii lui Dracula și de UNTOLD), sunt chiar foarte periculoase, mai ales din cauza consumului de substanțe interzise.

sursă: Facebook Urbea Mea

”Artiștii noștri nu mai au loc de UNTOLD! Ce facem? Ne predăm? Că așa pare…”, mai spune Andrei Gușă, subliniind încă o dată ideea că sărbătoarea Crăciunului ar trebui să fie despre tradiție și despre datini frumoase, neaoșe. Sunt mulți artiști români care ar înfrumuseța atmosfera prin arta lor și ar reda mult mai fidel tradiția românească. O generație întreagă e înnebunită după festivalul acesta, de parcă nimic altceva n-ar mai exista, și ajung să uite care este esența vieții, după cum afirmă gazda emisiunii, Andrei Gușă.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background