Universitatea din Boston susține că e bună cercetarea lor privind covid

Postat de pe 19 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În ultima parte a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de miercuri, jurnalista Iosefina Pascal a devoalat riscurile imense la care ne pot expune cercetările din microbiologie.

“Cercetătorii de la Universitatea din Boston au creat, făcând experimente pe șoareci de laborator, o variantă de covid hibridă cu o rată de mortalitate de 80%, combinând Omicron cu virusul inițial din Wuhan, ne spune Iosefina Pascal.

Întrebarea firească cu privire la aceste experimente ar fi de ce să fabrici un asemenea virus letal, iar răspunsul invariabil în acest gen de cazuri este finanțarea, care este uriașă în acest domeniu al microbiologiei și manipulării genetice cu aplicabilitate inclusiv în sfera militară.

“Doar că aici este vorba de o serie de ilegalități; directorul Institutului Național privind Alergiile și Bolile Infecțioase  din SUA (NIAID) spune că banii primiți drept finanțare de Universitatea din Boston nu erau prevăzuți pentru cercetări cu privire la tulpinile de Covid și nici pentru potențarea sau amplificarea acestui virus”.

Dacă extrapolăm și aplicăm acest experiment la nivel mondial, pandemic, în urma unui posibil accident biologic ca acela din Wuhan, realizăm pericolul uriaș al acestor experimente apocaliptice – dispariția a 80% din populația de pe Terra!

Cei de la Universitatea din Boston declară că totul este în regulă, că au situația sub control și că experimentul a fost aprobat de Comitetul Instituțional de Bio-securitate și de membrii comunității locale, scuze absurde pentru a scăpa de răspundere.

Jurnalista se întreabă dacă nu cumva cei ce au făcut experimentul nu au încălcat chiar Tratatul de neproliferare a armelor nucleare și chimice. Iosefina este de părere că aceștia ar trebui anchetați  și arestați. Arătând că americanii au finanțat și institutul din Wuhan înainte de pandemie și că  situația (care se repetă) este deosebit de periculoasă și de gravă, aceste acțiuni frizează terorismul biologic și se impune un control foarte strict în domeniu.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background