UE: „Minciuni obișnuite de la Putin; i s-a oferit o platformă pentru a-și răspândi propaganda”

Postat de pe 12 februarie 2024

„Nu am văzut nimic nou în interviul lui Putin, regretăm că lui Putin i s-a oferit o platformă pentru manipularea și răspândirea propagandei, a afirmat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Nabila Massrali, scrie La Repubblica.

„Nu am văzut nimic nou în interviul lui Putin. El a repetat vechi minciuni, distorsiuni și manipulări și a arătat o mare ostilitate față de Occident, ceea ce nu este nimic nou. Și regretăm că lui Putin i s-a oferit o platformă pentru manipularea și răspândirea propagandei” a afirmat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Nabila Massrali , răspunzând unei întrebări de comentariu la interviul acordat de președintele rus, Vladimir Putin,jurnalistului american, Tucker Carlson .

„Putin și-a întărit minciunile despre Ucraina, care sunt binecunoscute. Acestea sunt minciuni periculoase pe care le-a folosit, precum așa-numita rusificare, pentru războiul de agresiune ilegal și neprovocat al Rusiei împotriva Ucrainei și împotriva unui vecin pașnic. Aceste minciuni au fost deja cauza directă a suferințelor imense, crimelor de război și atrocităților comise de Rusia împotriva poporului ucrainean. Putin a demonstrat încă o dată că nu este interesat de pași veritabili și semnificativi către pace”, a subliniat purtătorul de cuvânt.

sursă: La Repubblica.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background