Golden Hour cu Jessie: Cristian și Clarissa Terran, taxa pe carbon, Elon Musk și aberațiile FEM

Postat de pe 12 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Cristian Terran și Clarissa Damian au prezentat ultimele aberații de la Forumul Economic Mondial de la Davos, au analiza măsurile propuse la nivelul UE și au deconspirat fățărnicia lui Elon Musk.

Încă de când apărea Greta Thunberg pe toate rețelele de socializare și pe toate posturile de televiziune s-a dat startul isteriei climatice. Pentru îndeplinirea acestui scop aberant, FEM impune noi taxe cetățenilor, cum sunt cele pe carbon, în valoare de 80 de euro pe tona de carbon emisă. Dincolo de limitările ce țin de proprietăți, se va ajunge chiar la controlul asupra alimentației oamenilor, apărând deja pe bonuri o anumită cotă de carbon specifică produselor cumpărate. Se va ajunge inclusiv la inocularea ideii că reproducerea trebuie oprită pentru a salva planeta. Elon Musk, care întotdeauna a fost un personaj antagonic, și-a dat arama pe față, susținând introducerea taxelor pe carbon și propunând această măsură ca fiind singura soluție salvatoare în lupta cu încălzirea globală.

În 2024, vor fi readuse la lumină subiectele ce țin de invazia extraterestră. Deja au apărut știri cum că un pilot american, Alex Collier, ar fi stat prins într-o navă extraterestră timp de 3 luni, timp în care ar fi interacționat cu o civilizație extraterestră cu o inteligență impresionantă. Anul trecut, un înalt oficial al Pentagonului a declarat, sub jurământ, că SUA dețin material ADN non-terestru, precum și nave extraterestre sau tehnologie non-umană.

Cristian Terran a avertizat asupra faptului că ne apropiem cu pași repezi de etapa obligativității cipării. La pachet cu operațiile estetice nenecesare, implantarea de chip-uri va duce la formarea noului om, un individ neutralizat, care se aseamănă cu toți ceilalți și care trăiește robotic.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background