Turul lumii în două mandate continuă! Imagini incredibile cu Carmen Iohannis.

Postat de pe 14 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

„Continuă turul lumii în 2 mandate a lui Klaus Werner Iohannis”, a anunțat ironic jurnalista Iosefina Pascal în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM. Alături de consoarta sa, președintele României a ajuns în Africa, unde a fost primit cu mare pompă.

Răutăcioșii ar începe să critice vestimentația primei doamne, Carmen Iohannis, care apare în fotografii într-un costum deux-pieces deschis la culoare și cu niște sandale de culoarea pielii, care aproape dau impresia că ar fi desculță. Dar, trecând la lucruri mai serioase, s-a aflat cu ce aeronavă se plimbă cuplul prezidențial prin Africa. Este vorba despre o aeronavă care costă aproximativ 60 de milioane de dolari și a mai fost folosită și de marile vedete ale planetei.

Se pare că Iohannis a cheltuit în mai puțin de 4 luni bugetul de aproximativ 5 milioane de euro pe care îl avea alocat pentru călătorii anul acesta. Ulterior, președintele a cerut suplimentarea fondurilor de la guvern, iar cererea i-a fost aprobată. Un astfel de gest poate fi calificat cu ușurință drept o sfidare crasă a cetățenilor români care sunt obligați să strângă cureaua și să suporte măsuri aberante pentru a se rezolva problema deficitului bugetar.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background