Tupeul lui Mihai Pascu – minciunile spuse despre dosarul 2 Mai și despre dosarele lui penale.

Postat de pe 9 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat și comentat secvențe din interviul acordat de Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, beizadeaua drogată care a ucis doi tineri în stațiunea 2Mai anul trecut.

Astăzi a fost termen în instanță în dosarul în care familia Pascu este judecată pentru faptul că a încercat să determine martorii și apropiații lui Vlad Pascu să mintă și să oculteze informații cruciale despre ce s-a întâmplat în seara tragicului accident. Mihai Pascu dă vina pe presă pentru suferința pe care o îndură acum părinții și familiile victimelor. Tatăl lui Vlad Pascu spune că părinții victimelor sunt asmuțiți împotriva familiei sale de presă, refuzând complet să recunoască și să vorbească despre victime, pe care îi numește „copiii ăia”.

De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine. Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Lăsaţi oamenii ăia în pace, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi seama ce aţi făcut? (…) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să îşi tragă sufletul”, a declarat Mihai Pascu.

În după-amiaza zilei de ieri, protestatarul Marian Ceaușescu i-a luat un interviu lui Mihai Pascu, care părea tulburat, și nu de durere sau teamă, ci de posibila influență a unor substanțe interzise sau a alcoolului. În urma publicării interviului pe Internet, Mihai Pascu a început să-i înjure și să-i amenințe pe oamenii din comentarii: „Vorbeam în direct în calitatea unui părinte care are fiul în pușcărie și care vorbește rar cu el. Emoționant pentru mine, dar și pentru el, și totodată pus în fața faptului împlinit: un prim interviu luat fiului meu din penitenciar. Nu am vrut să te deranjez atât de tare cu emoțiile mele. E handicapul meu. Și ca să te întâmpin cu glume, îți spun așa: zâmbește cât mai ai dinți”.

După ce se autovictimizează, deși postura părinților victimelor este cu mult mai cruntă decât a sa, Mihai Pascu îl victimizează și pe fiul său, susținând că nu era drogat și că problema drogurilor e discutabilă. La câteva secunde după ce declară lucrurile acestea, arată pe ecranul propriului telefon un buletin de analize din care reiese că în sângele copilului său s-au identificat 4 substanțe diferite. Dar se pare că pentru Mihai Pascu, în ciuda evidențelor, problema drogurilor e „discutabilă”.

Mihai Pascu a fost anchetat de polițiști și s-a descoperit că deținea ilegal arme, nefiind la prima abatere de acest gen. E cel puțin al doilea dosar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Acest aspect trebuia clarificat, tocmai pentru că domnul Pascu susține în continuare că dosarul penal întocmit de polițiști în această speță este o făcătură. Nici în ceea ce privește amenințarea oamenilor în spațiul public Mihai Pascu nu este la prima abatere.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background