Tupeu absolut la ISU PRAHOVA – unitățile de cazare cu probleme sunt ținute la secret!

Postat de pe 16 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat tupeul fără margini al ISU Prahova și noul atentat asupra antreprenorilor din domeniul HORECA.

ISU Prahova, după ce timp de 9 ani a avut la conducere diverse personaje corupte sau dubioase, s-a apucat de muncă. Astăzi au fost efectuate controale la 30 de unități de turism și alimentație publică din Sinaia, Bușteni, Azuga, Valea  Doftanei și Bănești. Nu s-a comunicat ce nereguli s-au găsit la aceste unități, însă știm că au fost aplicate amenzi de 400.000 de lei, că au fost 135 de probleme, sancționate cu 84 de avertismente și 51 de amenzi. A fost solicitată lista unităților sancționate, iar ISU Prahova a declarat că aceste amănunte sunt secrete, deși cetățenii au tot dreptul să cunoască aceste informații.

Iosefina Pascal a dezvăluit că Horia Constantinescu, șeful ANPC, a decis să se răzbune pe toți cei care dețin unități de cazare sau alimentație publică, după ce s-au descoperit legăturile sale ciudate cu Ferma Dacilor. Horia Constantinescu a amenințat că tuturor acestor unități care au probleme le va fi imediat suspendată activitatea. Autoritățile susțin că există peste 3.000 de unități de cazare și alimentație publică fără aviz ISU, cu probleme majore, dar care funcționează libere și nestingherite, dar întrebarea este: de ce au funcționat până acum? Unde au fost ISU și ANPC până acum? De ce a fost nevoie să moară oameni ca să se intervină? Nu ar fi de mirare ca cei din HORECA să iasă la proteste la rândul lor dacă se vor aplica măsuri heirupiste din partea ISU și ANPC.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background