„Trebuie să manipulăm clima pentru a combate efectele schimbărilor climatice”-experimente aberante

Postat de pe 22 august 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a devoalat noile strategii de combatere a schimbărilor climatice.

The Spectator se întreabă dacă nu cumva a venit timpul să trecem la manipularea climei, într-un articol din revista Science, revista Asociației Americane pentru Progresul Științei. Science afirmă că limitele privind conținutul de sulf al combustibililor folosiți de nave au contribuit la reducerea cu 80% a poluării cu sulf de la aceste nave, dar cu prețul involuntar al reducerii formării norilor deasupra oceanelor și, astfel, al accelerării încălzirii globale.

Se scrie în această revistă că trebuie reduse emisiile de sulf din natură și că erupțiile vulcanice degajă cel mai mult sulf în atmosferă. Aceștia sunt aceiași oameni care spuneau că erupțiile vulcanice sunt perfect normale și că incendiile sunt naturale, deși s-a dovedit că multe dintre ele au fost provocate de om. Tot ei susțineau ideea lui Bill Gates de a folosi chemtrails-urile pentru a bloca razele solare. Deja se ajunge la terorism climatic prin astfel de măsuri aberante, după cum a observat Iosefina Pascal în cadrul emisiunii.

„Trăim într-o perioadă în care pur și simplu negăm știința, așa cum în pandemie negam imunitatea naturală. Eu mă întreb: cum a reușit atâta timp planeta să supraviețuiască fără băieții ăștia care vor să picteze planeta în alb, care vor să umple cerul de chemtrails ca să blocheze razele soarelui, care vor să astupe vulcanii, care vor să transforme combustibilii fosili în combustibili sintetici și așa mai departe?”, a comentat Iosefina ironic.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background