Tokenizarea bunurilor noastre – ce înseamnă și ce legătură are cu identitatea digitală?

Postat de pe 27 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de joi a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a avertizat iar asupra măsurilor din marele plan globalist care va fi aplicat întregii lumi și care va duce la controlul total al individului și reducerea lui la un simplu număr, la o serie de identitate digitală.

Tokenizarea este procesul de conversie a unui material fizic, a unui obiect din lumea reală într-un simbol digital. Acest token reprezintă un activ negociabil care este rulat într-o rețea blockchain și astfel se poate obține controlul total asupra acestor bunuri. Se dorește crearea unei rețele digitale în care să se înregistreze obligatoriu toate bunurile cetățenilor, bunuri care vor putea fi scanate, verificate și urmărite, iar astfel instituțiile de forță ale oricărui stat vor putea ști în orice moment ce și cât deține orice cetățean cu identitate digitală înregistrată în sistem. Această nouă găselniță globalistă se înscrie în șirul de măsuri ce se vor a fi impuse cum este și moneda digitală sau identitatea digitală.

Așa cum s-a enunțat la Forumul Mondial de la Davos, pe lângă moneda digitală unică și CBDC-uri a apărut și un concept înspăimântător – moneda digitală programabilă cu termen strict de folosință și o limitare a modului în care poate fi folosită. Astfel, nu se vor mai putea face economii și chiar nu se vor mai putea cumpăra orice produse, ci doar acelea agreate de sistem, așa cum deja se întâmplă în China. Toate astea se vor a fi implementate și se spune că e spre binele nostru, al cetățenilor, că e pentru o cauză nobilă, că va scădea evaziunea fiscală și că vor fi combătute averile ilicite; ne va fi mai bine, „nu vom mai deține nimic dar vom fi fericiți”, așa cum ne-a liniștit  Klaus Schwab. După experiența plandemiei, când ne-au închis în case încălcându-ne dreptul la libertatea de mișcare pentru o „cauză nobilă” și s-au impus tot felul de alte restricții absurde și abuzive,  cetățenii nu prea mai au încredere în „binele” autorităților. Noile măsuri dorite calcă cu bocancii în mod brutal pe drepturile și libertățile cetățenilor, instaurând un control total al vieții fiecărui individ. Banii obținuți din salarii, pensii și alte drepturi sunt bunul câștigat al fiecărui cetățean și e firesc să beneficieze fiecare când și cum vrea de acești bani.

„Cum să decidă și să afecteze cineva în mod discreționar dreptul de proprietate al cetățenilor? Uite așa, pentru o cauză nobilă. Acest scenariu este înspăimântător, dar el este pus pe tapet; ce și când se va întâmpla și cum va fi implementat, cât de rău sau bine va fi urmează să vedem, evident”, și-a încheiat jurnalista analiza.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background