Toate locurile de joacă din S1 au fost închise de urgență

Postat de pe 18 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care au fost închise majoritatea locurilor de joacă din Sectorul 1 al capitalei.

ANPC a închis 89 de locuri de joacă din 95 în Sectorul 1 din capitală în urma neregulilor găsite. Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au închis temporar 89 de locuri de joacă din Sectorul 1 din Bucureşti pentru mai multe nereguli, printre care lipsa protecţiei pentru anumite echipamente, tobogane crăpate, balansoare instabile, lipsa avertizării faţă de potenţiale pericole. Au fost aplicate sancţiuni în valoare de 12.000 lei.

„Doamna Clotilde Armand a transformat Sectorul 1 într-o uriașă bombă ecologică, biologică și într-o zonă nesigură în general, nu doar pentru copii”, a evidențiat Iosefina Pascal. Deși demersul ANPC-ului este justificat, totuși ar trebui ca această instituție să ia măsuri drastice și în cazul locuințelor sociale ale DGASPC-urilor și a căminelor ororilor, în care copiii sunt tratați execrabil.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background