Supremația OMS și legăturile cu Pharma

Postat de pe 18 mai 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Băieții deștepți care finanțează Organizația Mondială a Sănătății vor să impună politica unică în domeniul sănătății”.

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) susțin că în prezent, chiar dacă pandemia de Covid-19 s-ar fi încheiat în majoritatea țărilor, lumea nu ar fi pregătită pentru un nou astfel de episod. De asemenea, situația economică precară cauzată de cei doi ani de pandemie, dar și de recentul conflict din Ucraina, ar putea pune omenirea în fața unei situații chiar mai dificile, potrivit sursei mai sus citate.

„OMS va urma acum să impună, la nivelul tuturor statelor care semnează acest acord, măsuri pentru prevenirea pandemiilor” – observă Iosefina Pascal. „Dar ce înseamnă asta? Ei bine, ne referim aici la o piață unică în domeniul sănătății, adică aceleași vaccinuri și aceleași medicamente pentru toată lumea. În acest caz, România are mari șanse să se mai trezească cu încă vreo 200 – 300 de milioane de doze de vaccin”.

Problema alimentației

Organizația Mondială a Sănătății face alt avertisment, de această dată cu privire la alimentație. Problema obezității ar fi ajuns la „proporții epidemice” pe continentul european, după unele declarații recente ale reprezentanților OMS dintr-un raport al biroului regional european. Cazurile s-ar afla într-o creștere considerabilă, potrivit acestui raport: 59% dintre adulți și aproape 1 din 3 copii sunt supraponderali sau obezi.

„Invocând acest subiect și faptul că persoanele supraponderale au riscul de a dezvolta diverse boli, Organizația Mondială a Sănătății încurajează acum la consumul mâncării editate genetic, despre care spune că nu e infectată cu agenți patogeni, pentru minimalizarea riscurilor. Foarte interesant, zic eu! O mare mișcare de marketing, nimic mai mult” – a adăugat jurnalista GOLD FM.

Cine finanțează OMS-ul?

În proporție de peste 60%, Organizația Mondială a Sănătății este finanțată de entități private, printre care se află și Bill Gates, co-fondatorul Microsoft. „În acest fel, dacă această structură supra-statală va ajunge să ia decizii cu privire la cele mai importante domenii dintr-un stat, adică medicina, energia și alimentația, înseamnă că niște băieți privați vor decide ce se întâmplă în fiecare țară care va fi de acord cu așa ceva. Evident, principalul scop este să iasă banul” – spune Iosefina Pascal.

Teoria conform căreia OMS ar urma să devină un Guvern Mondial ar fi din ce în ce mai adusă în realitate. Reprezentanții instituției ar avea de gând să se folosească de pretextul pandemiei de Covid-19 și de sugerarea unei stări de panică privind viitoare astfel de scenarii pentru a impune politica unică în domeniul sănătății publice, iar câștiguri în acest sens ar urma să aibă marile companii de Pharma din lume.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background