Știripesurse: AUR sare în apărarea corupției

Postat de pe 14 ianuarie 2024

Legătura penală dintre un deputat AUR și mafia piețelor din Sectorul 4! Acuzații de șantaj și amenințare cu moartea, pentru prelungirea ilegală a contractului de concesiune a Pieței Berceni-Olteniței.

Naționalismul afișat de membrii Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR) ascunde, în fapt, înțelegeri pecuniare, parafate pe sub masă, între oficialii partidului și interlopii locali ce controlează majoritatea afacerilor așa-zise „românești”.

Surse apropiate acestor cercuri explică iminența unui mega-scandal public privind șantajarea și amenințarea cu moartea a primarului Sectorului 4, Daniel Băluță.

Sursele anterior amintinte îi pun în centrul acestei înțelegeri cu iz penal pe deputatul AUR, Antonio Andrușceac și pe interlopul local Traian Hojda, afiliat clanului sportivilor și patron al firmei ce administrează în prezent Piața Berceni-Olteniței și al cărui contract de concesiune expiră anul acesta, în septembrie.

Convinși că primarul de la Sectorul 4 nu va încălca legislația și nu va prelungi acest contract încheiat oricum în condiții dubioase încă din anii 2000, din vremea în care un alt edil al Sectorului 4, Marin Luțu, a fost arestat și condamnat pentru trucarea licitațiilor de la piețe, cei doi ar fi pus la cale un mecanism de linșare publică a lui Băluță, cum obișnuit se întâmplă cu majoritatea oponenților AUR.

Linșarea mediatică eșuată devine șantaj și amenințare cu moartea

Au început soft, cu crearea unor conturi pe platformele on-line și comandarea unor articole de presă, în care, sub pretextul că ei apără producătorii autohtoni de legume și fructe, partenerii de ilegalități Andrușceac și Hojda urmăreau, de fapt, să-l determine pe Daniel Băluță să prelungească, evident cu încălcarea legii, contractul de concesiune a pieței Berceni. Cum primarul de la Sectorul 4 nu a cedat șantajului, lucrurile s-au inflamat și s-a ajuns, potrivit acelorași surse, la situația în care edilul Daniel Băluță să fie AMENINȚAT cu moartea! Deși acesta n-a vorbit încă public pe acest subiect, sursele citate afirmă că politicianul ar fi depus deja o plângere penală în acest sens, fapt ce complică foarte tare situația și, pentru AUR, ar putea fi o piatră de moară în campania electorală, pe care liderul George Simion și cei apropiați lui au încept-o deja, cu mare aplomb.

sursă: stiripesurse.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background