„Statul Român nu se reface cu politici de cazino” – Adrian Severin la GOLD FM

Postat de pe 25 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul politician Adrian Severin a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Guvernul ăsta nou nu are nicio legătură cu niciun partid. Este un Guvern făcut din lipituri”.

Adrian Severin se declară sceptic cu privire la noul Executiv învestit joi, 25 noiembrie: „Statul Român e eșuat, după spusele președintelui. Acesta nu se va reface cu politici de operetă, ci printr-o fermitate absolută prin care liderul cheamă poporul alături de el”.

Fostul politician nu îl considră pe Nicolae Ciucă, noul premier al României, ca aparținând de Partidul Național Liber, legătura fiind doar una strict materială. „Ciucă este cel mult deghizat în costum de partid. Destinul lui e complet liber de vreo relație cu partidele de la noi. Și ca el sunt foarte mulți din noua formulă” – a adăugat Adrian Severin.

Un militar în fruntea Guvernului

Adrian Severin explică cum, din punct de vedere istoric, România a fost condusă de militari doar în preajma unui război: „Militarul de acum ar putea continua această tradiție. În cazul unui război, Nicolae Ciucă va garanta că România va fi alimentată cu armament fix de unde trebuie, adică din Statele Unite ale Americii”.

Tot premierul ar mai putea garanta că România va asculta ordinele primite de la un posibil centru de comandă care, după spusele fostului politician, nu s-ar afla la noi în țară.

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, joi, 25 noiembrie, în şedinţă comună pentru votul de învestire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă. Executivul PSD-PNL-UDMR a fost învestit de Parlament cu 318 voturi „pentru”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background