Spice Girls „se vor reuni” anul viitor pentru continuarea filmului lor din anii ’90 Spice World

Postat de pe 11 mai 2021

Spice Girls ar urma să se reunească anul viitor pentru a face o continuare a filmului lor de succes Spice World pentru a marca cea de-a 25-a aniversare.

Trupa, care s-a despărțit oficial în 2000, la doi ani după plecarea lui Geri Halliwell, s-ar fi apropiat de un scenarist de renume despre a veni cu o poveste pentru un al doilea film. Spice World a fost lansat în 1997, iar cântăreții Spice Up Your Life vor să apară o continuare a anului viitor pentru a 25-a aniversare. Se pretinde că proiectul este planificat de Geri, care acum poartă numele de căsătorie Geri Horner, întrucât acum conduce grupul.

Se spune că Melanie C, Emma Bunton și Mel B se vor alătura și se pare că speră că Victoria Beckham, care a refuzat să se alăture trupei în cel mai recent turneu de reuniune, se va alătura și ea.

Filmul original Spice World descrie trupa în pregătirea unui mare concert la Royal Albert Hall. Deși a primit recenzii negative, fanii au adorat filmul și a câștigat peste 70 de milioane de lire sterline. Ultima dată când trupa s-a reunit a fost în 2019, când au susținut un turneu de 13 stadii de vânzare în Marea Britanie și Irlanda.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background