Sorin Roșca Stănescu: „România nu doarme, România clocotește! Românii vor ieși curând în stradă”

Postat de pe 1 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul jurnalist și senator Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Societatea românească are și oameni de valoare care, la momentul oportun, vor ieși în evidență, iar românii o să-i împingă în față”.

Sorin Roșca Stănescu este de părere că „România s-a oferit, prin cei aleși, spre vânat factorului extern. Cu toate acestea, românii se vor trezi și vor lupta pentru o viață normală și o Românie care să fie a lor. Nu m-ar mira să observăm schimbări de comportament în rândul românilor încă de anul acesta”.

Fostul senator nu crede că societatea românească ar mai rezista în această Românie până la alegerile viitoare din 2024.

Cum se vor desfășura aceste schimbări?

Conform lui Sorin Roșca Stănescu, populația va urma să exercite o presiune difuză asupra întregii clase politice din România: „Mai întâi se va sparge PNL-ul, principalul partid de la guvernare, apoi întreaga coaliție. Până la sfârșitul anului, vom avea deja alt Guvern”.

„Se va reuși, până în 2024, ca Serviciile Secrete să fie îndepărtate din cadrul alegerilor” – susține fostul senator. „În acest fel, după foarte mulți ani, vor câștiga cei pe care îi votăm noi, nu cei pe care îi numără ei”.

Iohannis – un președinte care ar fi pierdut controlul

„Nu cred că Klaus Iohannis va ajunge să fie suspendat, deși merita asta de o mie de ori până acum. Acesta va fi, însă, un președinte din ce în ce mai slab. Este deja un șef de stat foarte slab care a pierdut foarte mult controlul, dar va ajunge să fie inutil” – consideră Sorin Roșca Stănescu.

România ar avea nevoie, în fapt, de un executiv care să nu fie „trădător de țară”. Singurul mod prin care s-ar putea face asta ar fi „eliminarea” Serviciilor Secrete din sfera politică. „Urmărind foarte mult opinia publică, Serviciile Secrete se tem de reacțiile acestora” – a adăugat fostul senator.

„Cum vor observa că se vor depăși limitele, acestea vor face un pas înapoi, din prudență, pentru a-și conserva beneficiile pe care le-au câștigat în ultimii 30 de ani pe seama României”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background