Sfidarea crasă a guvernului față de cetățeni. Beneficii pe spinarea săracilor români

Postat de pe 22 septembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea, „Scamatoriile Iosefinei”, moderatoarea Iosefina Pascal informează asupra faptului că ieri, în cursul zilei de 21 septembrie 2022, la Senat s-a votat mărirea indemnizației pe care o primește un demnitar al României.

Demnitarii României au votat din nou în favoarea unei măsuri care să le umple propriile buzunare, asta în condițiile în care Curtea Constituțională a declarat că mărirea indemnizațiilor demnitarilor este neconstituțională.

Iosefina aduce în lumina reflectoarelor o nouă gafă a PSD-ului, care s-a implicat cot la cot cu restul partidelor în implementarea acestei măriri. Tot ei au declarat ulterior că a fost o greșeală. Scenariul creionat face să pară că PSD fie nu are consilieri suficient de buni, fie efectiv sfidează cetățenii. În timp ce PSD recomandă trecerea la energia verde și tot felul de măsuri absurde pentru cetățeni pentru a putea fi depășită criza energetică, ei merg să-și mărească indemnizațiile…

Partidele cumpără presa

Același PSD, prin Marcel Ciolacu, atunci când Recorder a realizat investigația cu privire la banii virați de către guvern presei, a reacționat spunând că va plafona aceste sume de bani pe care partidele le dau presei. „Ce să plafonezi? În democrație, forul politic nu are de ce să dea bani presei”, atenționează Iosefina. Practica aceasta total nepotrivită a partidelor nu face nimic altceva decât să aprofundeze corupția și să îi lase fără locuri de muncă pe puținii oameni care mai sunt cinstiți.

Soluția nu este nicidecum cea propusă de Marcel Ciolacu. Iosefina consideră că soluția ar fi ca partidele să nu mai ia bani de la cetățeni și să-și construiască singuri campaniile electorale în funcție de sponsorii și de susținătorii pe care îi atrag. În plus, presa nu poate fi ajutată prin faptul că li se oferă bani jurnaliștilor cu scopul de a lua partea anumitor partide. Pentru beneficiul cetățeanului și în numele obiectivității, presa trebuie să rămână liberă și autonomă.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background