Schimbare de paradigma: scopul procreării este înlocuit cu cel al divertismentului!

Postat de pe 26 mai 2023

Recunoașterea familiilor LGBT schimbă paradigma relațiilor sexuale: scopul procreării este înlocuit (și) la nivel formal cu cel al divertismentului!

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Dincolo de propagandă”, difuzată la Radio Gold FM, Andrei Gușă a analizat decizia istorică a CEDO prin care i se cere statului român să recunoască familiile formate din persoane de același sex.

De când a fost oficializat tot acest demers, toate televiziunile și rețelele de socializare au sărit în aer. Într-o emisiune de la Realitatea Plus, unde a fost prezent și Andrei Gușă, s-a dezbătut întocmai această decizie a CEDO, considerată cel puțin controversată de către români. Printre invitații din platou s-a numărat și șefa unui ONG care susține drepturile comunității LGBT, aceasta argumentând că decizia CEDO este justificată și invocând exemple de situații în care membrii unei familii formate din persoane de același sex ar trebui să aibă anumite drepturi reglementate printr-o legislație clară pentru a nu se lăsa loc abuzurilor.

Întrebată dacă aceste drepturi acordate minorității LGBTQ+ includ și dreptul de a adopta copii, reprezentanta ONG-ului s-a eschivat, oferind răspunsuri care se îndepărtau de problematica propusă și ajungând, într-un final, să declare că adopțiile nu sunt subiectul discuției din acel moment. S-a ferit, așadar, să răspundă la întrebările care au făcut aluzie la această chestiune extrem de controversată, pentru care românii nu sunt pregătiți.

Rămâne de văzut dacă vor fi admise căsătoriile între persoanele de același sex în România. Indiferent de rezultatul unei astfel de decizii, rămâne o întrebare: care este, în definitiv, scopul unei familii? De când lumea și pământul, scopul principal al familiei a fost procrearea, or „acești oameni vor să schimbe sensul familiei din cel al procreării în ceva laic și fără sens, axat pe fel de fel de drepturi juridice, și, mai mult, vor să schimbe sensul relațiilor sexuale din cel al procreării în cel al divertismentului”, a comentat Andrei Gușă. Se denaturează, așadar, concepția oamenilor și în special a tinerilor (chiar de la vârste foarte fragede, prin felul în care este predată educația sexuală în școli) într-un sens care pune accent pe divertisment și mult mai puțin pe uniune, procreare etc.

Andrei Gușă și-a încheiat argumentația cu ideea că progresul care ia cu asalt lumea are un ritm total incompatibil cu natura umană și poate duce chiar la nașterea unei generații de copii, de oameni cu grave dezechilibre emoționale sau mintale.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background