Scenariul OZN-urilor născocit de Biden menit să acopere ancheta incontestabilă a lui Hersh

Postat de pe 16 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a vorbit despre isteria OZN-urilor iscată de către SUA prin abordări de la vârful statului american, importată urgent în țări satelit ca Ucraina, Moldova sau România, unde se operează mediatic chiar cu ipoteza de tip SF a unei invazii extraterestre.

SUA a dat startul vânătorii de OZN-uri. Atât SUA, cât și așa-zișii sateliți ai Americii, au intrat în alertă odată ce o serie de obiecte zburătoare neidentificate au fost (chipurile) reperate în spațiul aerian aferent teritoriului Moldovei, României sau Ucrainei. Mai șocantă decât ipoteza unei invazii extraterestre lansată de țările anterior menționate este chiar faptul că lumea este atât de naivă încât să dea crezare unor astfel de aberații.

Dacă înainte apariția unui posibil OZN era considerată un eveniment științific, Ion Spânu a subliniat că astăzi s-a schimbat paradigma, o astfel de apariție constituind astăzi un adevărat eveniment militar sau mai degrabă o diversiune. Jurnalistul a atras atenția că balonul chinezesc care a pătruns în spațiul aerian al SUA a fost depistat la câteva zile după ce renumitul jurnalist american Seymour Hersh a postat acea anchetă incendiară despre sabotajul Nord Stream, ceea ce automat poate conduce la concluzia că s-a încercat o mușamalizare sau o distragere a atenției de la dezvăluirile cu adevărat importante care îl incriminează pe președintele american.

La fel de grav este că americanii au mers atât de departe și au fost atât de disperați să-și ascundă faptele încât au putut să servească un asemenea „gunoi informațional” populației pentru a acoperi sabotajul Nord Stream. Ca la un semnal, s-a alăturat și România acestei practici josnice, căzând în ridicol. Și Maia Sandu a încercat să atragă atenția prin decizia de a bloca spațiul aerian al Moldovei după ce s-a spus că specialiștii militari au depistat o dronă rusească. În Moldova situația este și mai ridicolă, arătând încă o dată lipsa de pregătire și de tact a Maiei Sandu.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background