Sanda Ionescu la Golden Hour cu Jessie: Previziuni astrale pentru luna martie 2024

Postat de pe 28 februarie 2024

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Sanda Ionescu a dezvăluit care sunt previziunile astrale aferente lunii martie 2024.

Vine primăvara și odată cu ea momentul prielnic să plantăm semințe noi. Ceea ce vom semăna acum, vom culege în decursul anului. Prima parte a lunii ne duce către viața subtilă, către „A FI”, fără a face mare lucru. A fi introspecți, meditativi, contemplativi, pregătindu-ne astfel pentru cea de a doua parte a lunii, în care deja vom manifesta „EU SUNT”, renașterea și ciclicitatea.

Pe 10 Martie avem o Luna Nouă în semnul Peștilor, ce va întâlni cele două planete importante pentru zona socială și transpersonală – Saturn și Pluton. Ne îndeamnă să dăm jos vălul de pe ochi, să vedem dincolo de iluziile spirituale. Putem avea credințe oarbe, care să ne ducă către fanatisme, dar, dacă îl luăm și pe Saturn în calcul, ne va ajuta să discernem cu mai multă maturitate, înțelepciune și conștientizare.

Mercur intră sub semnul Berbecului din 11 martie, aducând mai multă competiție, dezbateri, polemici, chiar către grupuri mari, către mase de oameni. Acest aspect ne provoacă să dăm tot ce-i mai bun, dar în același timp e indicat să nu fim agresivi, dogmatici și rigizi verbal. Preferăm să spunem „verde-n față”, diplomația fiind lecția acestui aspect, destul de impulsiv. Poate veni cu transformări de ideologii, e posibil să ni se dărâme anumite principii prin aspectul pe care Mercur îl va face cu Pluton. La nivel planetar, vor ieși la suprafață anumite planuri secrete ce ne-au impactat sau ne vor impacta.

Pe 12 martie, Venus intră în semnul în care îi place, în care se simte expansionată, sub cel al Peștilor. Și ea se va întâlni cu Neptun și Saturn, aducând iluzii amoroase, dar cu Saturn acolo vom reveni încet și sigur cu picioarele pe pământ, conștienți de starea noastră și asumați. Vrem o iubire matură, serioasă sau una iluzorie. Venus în Pești aduce dorință mare de socializare, compasiune. Rezonăm mai ușor cu cei de lângă noi și căutăm modele relaționale. Aduce mai multă sensibilitate, iar terapiile sunt remedii de susținere. Atenție la dependențe relaționale, care pot veni și cu compromisuri, să învățăm să spunem și „NU”. E indicat să nu confundăm iubirea cu sacrificiul. Acesta este un aspect bun și pentru artiști, artă, pentru materializarea visurilor și a idealurilor spirituale.

Marele eveniment al primăverii este Echinocțiul de primăvară. Pe 20 martie, Soarele intră sub semnul în care îi place cel mai mult, sub semnul Berbecului, unde este Exaltat. Vorbim de multă energie, de o perioada activă, luminoasă, creativă. Nu ne mai agățăm de lucruri mărunte și nu pierdem timpul cu oricine. Avem inițiativa asupra vieții și punem în practică ideile. Echinocțiul de primăvară a acestui an se formează la ora 5:07, cu Ascendentul în Vărsător. Aici îl găsim pe Pluton, ce ne aduce reforme, revoluții tehnologice, autonomie, revoluții religioase și spirituale și detașare a tot ceea ce este vechi, depășit, rigid. Ascensiunea, semințele acestui Hiatus anual, pot aduce: noi tehnologii, noi reforme, reguli, drepturi umane, libertăți spirituale și transformări financiare. E normal să acceptăm greu aceste schimbări, dar ele vin , fie că suntem sau nu de acord cu ele. Din punct de vedere spiritual, Echinocțiul de primăvară, ne susține în noi inițieri în diferite școli, studii holistice, în practici spirituale ce au efect în planul fizic. Aduce conștientizări că ceea ce este în interior se manifestă și în exterior și invers. Materializarea este foarte rapidă, astfel că trebuie să avem grijă ce ne dorim.

Ultimul aspect al lunii martie, are loc pe data de 25. Avem Lună Plină în Balanță și totodată și prima Eclipsă a acestui an, Eclipsa de Lună pe axa Berbec-Balanță. Ajută relațiile autentice de iubire, dar educă relațiile ce sunt în compromis. E indicat să învățăm să ne ducem și către ceilalți cu mai multă înțelegere, armonie, iubire și compasiune, începând însă cu noi. Să ne acceptăm pe noi, să ne iubim pe noi și să fim autentici. Eclipsa de Lună aduce noi energii Astrale, noi amprente energetice pământului. În același timp se deschide o fereastră cosmică spre sufletele noastre, de unde putem primi anumite informații, revelații, inițieri.

Și pentru că luna Martie este luna creației, luna femeii, un mic cadou astrologic reprezentat de energia Anima din harta natală, adică energia Lunii sub care ne-am născut, reprezintă arhetipul nostru feminin pe care e necesar să îl experimentam:

Arhetipul Eroinei- element Foc– Luna în Berbec, Leu, Săgetător. Sunt femeile devotate, care au ca armă iubirea, folosind-o împotriva nedreptății. Are inițiativă și multă energie.

Arhetipul Mamei- element Pământ– Luna în Taur, Fecioara, Capricorn. Sunt femeile protectoare, ele au grijă de toți, având tendința de a se neglija pe ele însele.

Arhetipul Inițiatoarei- element Aer– Luna în Gemeni, Balanță, Vărsător. Sunt femeile dornice să învețe mereu ceva nou și de a da mai departe, au mereu idei și dorința de a le pune în practică.

Arhetipul Fascinatoarei- element Apă – Luna în Rac, Scorpion, Pești. Aceste femei emană prin toți porii feminitate, au o energie rafinată și nu trec neobservate.

E nevoie să specific că avem în noi toate arhetipurile, doar că unul este predominant. Luna martie vine cu multe cadouri Astrale, însă depinde de fiecare dintre noi cum le primim. Pentru detalii personalizate, programarea pentru consultanță se face pe astroanima.ro. Pentru aspectele anului 2024, se poate achiziționa Agenda Astrologică AstroAnima 2024 și de pe astroanima.ro

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background