Rusia se distanțează de Europa Occidentală. Putin devine eroul țării sale!

Postat de pe 14 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, moderată de Andrei Gușă, a fost adusă în prim plan situația la zi de pe frontul ucrainean.

Analistul Petru Romoșan este de părere că în momentul de față războiul se desfășoară majoritar în plan economic, luând în considerare întregul context și strategiile statelor direct sau indirect implicate în războiul din Ucraina. „Rușii au o strategie care e dezastruoasă pentru Europa Occidentală. Ei nu sunt atât de preocupați de războiul din Ucraina, întrucât îl consideră câștigat încă din prima zi. Occidentalii au luat decizii fără să cunoască concret cât de pregătită este Rusia și n-au făcut altceva decât să aplice sancțiuni care s-au întors chiar împotriva lor”, explică Petru Romoșan.

Analistul Petru Romoșan subliniază faptul că deja rușii nu mai luptă cu ucrainenii; deja avem de-a face cu un conflict între Rusia și Occident. În plus față de asta, ne lovim de planul geopolitic al americanilor de a rupe legăturile economice și tehnologice dintre Germania și Rusia. „Într-o lume în care hegemonia americanilor a început să apună, ei au făcut tot posibilul să profite de cele 7-8 luni de război pentru a face UE dependentă de SUA”, spune Petru Romoșan. În consecință, Rusia începe să-și consolideze din ce în ce mai mult legăturile diplomatice cu țările asiatice.

‘Când doi se ceartă, al treilea câștigă‘. Să fie China marele câștigător?

Se pare că nu se pune problema unui astfel de deznodământ, potrivit lui Petru Romoșan. Dimpotrivă, China este chiar speriată de un posibil scenariu în care devine foarte serios și direct conflictul dintre NATO și Rusia. Din păcate, situația chiar pare să se îndrepte către un astfel de scenariu sumbru, întrucât Rusia pregătește și antrenează un efectiv destul de mare de soldați pentru a-i trimite pe frontul din Ucraina.

În perioada imediat următoare este foarte posibil ca rușii să treacă la un război total, de distrugere, sub comanda ‘Generalului Armaghedon‘, fiind vizată întreaga structură de rezistență a Ucrainei. Putin devine un erou al Rusiei, întrucât a aplicat tactica ingenioasă de a aștepta ca poporul să se convingă singur că în joc este chiar integritatea și siguranța lor și a țării. Susținerea lui de când a început războiul a crescut considerabil.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background