RTV conduce detașat în clasamentul TV de Crăciun.Topul Colindătorilor 2023: Hrușcă, Andra și Jessie

Postat de pe 26 decembrie 2023

RTV conduce detașat în clasamentul televiziunilor de știri de Crăciun. În Topul Colindătorilor 2023 se remarcă pe primele trei locuri Hrușcă, Andra și Jessie

Analizând ratingul mediul al televiziunilor de știri, România TV și-a dominat autoritar concurența în ceea ce privește audiența națională, conducând clasamentul cu rating de 2,4. Pe locul doi, la mare distanță se poziționează Antena 3 CNN cu rating de 0,7. Locurile trei, patru și cinci aparțin Digi24 cu 0,3, Realitatea Plus cu 0,2, respectiv B1 TV 0,1 rating.

Dacă strategiile B1TV, Realitatea Plus și Digi24 au fost să difuzeze filme, respectiv jurnale de știri și interviuri, Antena 3 CNN a preferat să difuzeze concertul de Crăciun Andre Rieu. Strategia România TV, în schimb, a fost să pregătească un program special de Crăciun cu cei mai iubiți artiști români, incluzând secțiuni dedicate memoriei unei personalități muzicale, respectiv spectacole muzicale prezentate de către Corina Chiriac și Ioan Korpos. Spre deliciul telespectatorilor, aceștia au decis să inverseze rolurile între interpreții de muzică folclorică și cei de muzică ușoară. În seara de Crăciun, România TV a pregătit un program specific de sărbători, aducând în casele românilor artiști de renume, actori și invitați speciali. Printre aceștia s-au numărat: Stela Enache, Orchestra fraților Advahov, Ozana Barabancea, Aurel Tamaș, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanțu.

Topul colindătorilor în 2023

Dacă în topul celor mai vizionate televiziuni de Crăciun România TV conduce detașat, topul celor mai ascultați colindători români în 2023 este ceva mai disputat. Conform Paginademedia, pe primele locuri în topul colindelor românești pe platforma YouTube în anul 2023 se situează:

1. Ștefan Hrușcă cu 666.300 de vizualizări;

2. Andra cu 128.000 de vizualizări;

3. Pe locul trei, la mică distanță de Andra, se situează moderatoarea Gold FM Jessie Baneș, cu colindul „Vin românii acasă de Crăciun”, cu 126.000 de vizualizări

4. Fuego

5. Paula Seling

Întrucât perioada sărbătorilor este în plină desfășurare, este foarte posibil că noi surprize să apară în clasamentul celor mai ascultate colinde ale anului 2023.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background