Roxana Lușneac la Golden Hour cu Jessie: Harta natală a prințesei Kate Middleton relevă că aceasta nu are cancer! Demascarea minciunilor din spatele anunțului prințesei

Postat de pe 29 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

O lume întreagă s-a cutremurat weekendul trecut, când prințesa de Wales, Kate Middleton, a anunțat, printr-un video, că suferă de cancer. Din momentul respectiv, s-au stârnit numeroase controverse cu privire la acest anunț. Să fie vorba despre o afecțiune reală sau este oare doar o diversiune, menită să distragă atenția de la fapte mult mai grave, fie că e vorba de atentatul terorist de la Moscova sau de o strategie mascată de a obișnui oamenii cu ideea îmbolnăvirii de cancer? În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Roxana Lușneac a oferit răspunsurile mult căutate pentru aceste întrebări, prin prisma viziunilor astrologice și prin descifrarea hărții natale a prințesei Kate.

Au existat multiple speculații sau chiar teorii ale conspirației care au luat naștere în urma controversatului anunț. Lumea a fost divizată în două tabere: cei care au empatizat din start cu prințesa de Wales și cei care s-au arătat mai degrabă sceptici privitor la acest anunț. Reputați analiști și chiar cetățeni suspicioși au avut dubii cu privire la veridicitatea informațiilor, tocmai pentru că a existat un cumul de coincidențe mult prea bizare: concomitent cu anunțul a avut loc groaznicul atentat din Moscova, oamenii de televiziune din Occident și din America au adoptat rapid un comportament straniu, îmbrăcându-se, ca la o comandă, în doliu și prezentând tristele vești, au apărut bănuieli că filmulețul ar fi fost trucat.

Din harta natală a prințesei Kate Middleton, născută pe 9 ianuarie 1982, reiese că aceasta a trecut prin cancer sau o afecțiune similară la un moment dat în viața sa, chiar în urmă cu 2-3 ani, dar a reușit să se vindece de această boală cumplită. Nu poate fi relevat din harta astrală ce fel de cancer sau ce fel de tumoră a afectat-o pe prințesa de Wales, însă cert este că ea se confruntă cu astfel de probleme de sănătate de mai demult.

Interesant este momentul în care a fost lansat anunțul că prințesa ar suferi de cancer, întrucât este bine cunoscut faptul că majoritatea cetățenilor empatizează foarte mult cu familia regală și chiar simpatizează anumite persoane din cadrul acesteia. În mod cert s-a dorit atragerea atenției asupra acestui subiect, ceea ce s-a și reușit, indiferent dacă vorbim de un videoclip trucat cu ajutorul inteligenței artificiale sau de un videoclip real. Timpul va reuși să dezlege misterul în totalitate, întrucât, din nou, părerile sunt împărțite. Principalele teorii puse pe tapet sunt fie distragerea atenției de la atacul terorist de la sala de concerte Crocus din Moscova, fie interesul Big Pharma de a crea un nou vaccin minune pentru epidemia de cancer ce se preconizează că va acapara omenirea în viitorul foarte apropiat.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background