Roxana Cioriceanu Lușneac la Golden Hour: Previziuni pentru luna noiembrie și cum arată viitorul

Postat de pe 25 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Roxana Cioriceanu Lușneac a prezentat care sunt previziunile lunii noiembrie și ce ne rezervă viitorul.  

Roxana Lușneac Cioriceanu a prevenit asupra eventualelor pericole ce s-ar putea abate asupra Asiei, sfătuindu-i pe urmăritori să evite călătoriile în această regiune în perioada imediat următoare. Noiembrie este luna în care foarte multe lucruri vor ieși la suprafață, pentru că se activează Uranus, planeta schimbărilor. Toate transformările majore vor fi declanșate de Luna Nouă de pe data de 14 noiembrie și de Luna plină de pe 27 noiembrie. Soarele în conjuncție cu Marte, fenomen astral ce va începe de pe data de 17 noiembrie, ne îndeamnă să fim prudenți și să acționăm cu grijă. Cel mai afectat este sectorul diplomației.

Previziuni pentru fiecare zodie

Berbecii trebuie să evite excesele alimentare și efortul fizic prea intens, pentru a preveni posibilele inflamații sau bolile ce au legătură cu circulația. Este foarte important ca Berbecii să comunice deschis cu partenerii pentru a trece peste problemele din sectorul iubirii. Atenție la cheltuielile neplanificate și investiți-vă banii cu mai multă grijă. Există un sprijin important în casa carierei de care Berbecii trebuie să profite.

Pentru Tauri, Roxana Lușneac Cioriceanu a recomandat un stil de viață sănătos care să permită menținerea energiei în parametri optimi. Taurii trebuie să-și exprime sentimentele mai clar. Nativii guvernați de această zodie trebuie să economisească și să aibă grijă la cheltuielile excesive. Apar noi oportunități sau noi proiecte.

Gemenii se vor simți obosiți mental și trebuie să-și facă timp să se relaxeze. În plan relațional, gemenii trebuie să fie foarte sinceri și să-și asculte partenerii. Deciziile financiare pot fi riscante în această perioadă.

Racii trebuie să aibă mai multă grijă de ei, să încerce să amelioreze oboseala acumulată și dezechilibrele emoționale. În plan sentimental, Racii trebuie să fie răbdători pentru a trece cu bine de provocările ce se ivesc în cale. Evitați cheltuielile neprevăzute, pentru că sectorul financiar tinde să fie destul de instabil.

Leii trebuie să aibă mai multă grijă la efortul excesiv și la lipsa de nutrienți. Unele femei vor simți nevoia de schimbare, dar Roxana Lușneac le-a sfătuit să-și pună planul în aplicare abia de anul viitor. Relațiile se vor bucura de stabilitate și afecțiune. Se vor ivi oportunități de creștere financiară.

Fecioarele trebuie să-și stabilească o rutină de îngrijire personală de care să se țină. Îndreptați-vă atenția către nevoile partenerului. Stabiliți-vă obiective clare pentru economii și investiții pentru următoarea perioadă.

Balanțele trebuie să găsească un echilibru între toate aspectele vieții și să facă mai multe activități care le relaxează. În planul relațiilor, e momentul să se bucure de armonie și de sprijin, evitând să „facă din țânțar armăsar” în momentele ușor mai tensionate. Este un moment oportun pentru a vă construi o bază solidă în plan financiar.

Scorpionii sunt profund afectați de stres. Trebuie să încerce să facă activități care să îi detensioneze, de la tratamente homeopatice, la sport și ieșiri în natură. Relațiile se pot consolida prin comunicare. În sectorul financiar, de evitat ar fi cheltuielile neprevăzute.

Săgetătorii trebuie să se odihnească mai mult și să-și planifice activități care să le bucure sufletul. În plan relațional, săgetătorii trebuie să lase orgoliile și încăpățânarea deoparte și să caute soluții împreună cu partenerii. Luna noiembrie este prielnică pentru a vă căuta un nou loc de muncă.

Capricornii trebuie să se îngrijească de corp, minte și suflet într-un mod corespunzător. Relațiile vor fi fortificate prin comunicare și prin timp de calitate petrecut împreună cu partenerii. Stabiliți-vă obiective financiare realiste și evitați riscurile majore.

Vărsătorii trebuie să își ia un răgaz să-și reîncarce bateriile. Relațiile cu partenerii se vor bucura de stabilitate și armonie, dar nu neglijați nevoile celui/celei de lângă voi. Veți avea succes în plan profesional și financiar.

Peștii au ajuns la un stadiu de oboseală avansată și trebuie să se relaxeze mai mult. Simt nevoia de validare și de confirmare din partea celor din jur. Fiți deschiși și empatici cu familia și acceptați sprijinul oferit de parteneri. Veți fi chibzuiți cu banii, dar simțiți nevoia de o vacanță și vă veți îngădui acest răsfăț.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background