România se pregătește să iasă de sub zodia lui Iohannis

Postat de pe 16 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic american H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Iohannis își pregătește ieșirea din scenă. Începe să nu mai comunice cu poporul român”.

Președintele României Kluas Iohannis ar începe să-și pregătească viața post-președinție încă de pe acum, cu trei ani înainte de alegerile pentru postul de la Cotrioceni. „Prin gesturile sale, încurajarea la golf și la ski, Iohannis se pregătește pentru o viitoare viață de personalitate europeană” – susține H. D. Hartmann.

„Să nu uităm cum ani de zile Iohannis afăcut tot posibilul să ajungă la Charles al Anglei și la Familia Regală Britanică și a continuat să-și consolideze relații cu mai toți regișorii de prin Europa”.

„Iohannis nu are un contract cu România”

„Nu ai cum să vii în fața românilor și să-i încurajezi la ski și golf, două activități elitiste. Tanti Ileana din Cucuieți din Deal ce va înțelege? Pentru ea contează trecerea de la o zi la alta. Și în scenariul ei este majoritatea popolației României” – declară analistul politic. „Iohannis nu prezintă pic de empatie pentru poporul ăsta!”

Dar nu populația României ar conta pentru președintele în funcție, ci cum va urma el să fie văzut după 2024. După modelul predecesorilor săi, Klaus Iohannis ar începe să-și construiască din timp o carieră post-președinție. „El caută numai univers de cult. Începe să nu mai comunice cu săracul popor român. De doi ani de zile, Iohannis are gesturi și discursuri pe care românii nu le înțeleg” – consideră Hartmann.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background