Ion Cristoiu: „Klaus Iohannis ar trebui trimis în judecată pentru decesele cauzate de valul patru!”

Postat de pe 17 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat faptul că: „Așa cun Ion Iliescu a fost trimis în judecată pentru 800 de morți de la Revoluție, așa și Klaus Iohannis ar trebui judecat pentru oamenii decedați de pe urma valului patru de coronavirus”.

Jurnalistul este de părere că o mare parte din vină pentru situația nefericită prin care trece acum România ar aveaua președintele Klaus Iohannis: „În timp ce alți șefi de stat europeni anunțau valul patru de Covid-19, Iohannis al noatru spunea în iunie că românii au învins pandemia”.

Numărul mare de morți provocate de coronavirus nu ar rezultatul ratei scăzute de vaccinare, ci al slabei pregătiri din punct de vedere medical: „Lipsesc medicamentele! Lipsesc locurile din spital! De aceea mor oamenii!”

„Iar principalii responsabili sunt președintele Iohannis și premierul Cîțu. Așa cun Ion Iliescu a fost trimis în judecată pentru 800 de morți de la Revoluție, așa și Klaus Iohannis ar trebui judecat pentru oamenii decedați de pe urma valului patru de coronavirus” – susține Ion Cristoiu. „În schimb, Klaus Iohannis e acuma la Sibiu și pune murături”.

În intervalul 16.10.2021 (10:00) – 17.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 299 decese (146 bărbați și 153 femei).

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background