Risvan Rusu la Golden Hour cu Jessie: Poți atrage banii doar cu puterea gândului!

Postat de pe 6 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș, a fost abordat subiectul prosperității și au fost oferite câteva sfaturi despre cum să facem mai mulți bani și cum să atragem bunăstarea în viața noastră.

Risvan Rusu, terapeut holistic, maestru feng shui și psiholog, și-a propus să ne învețe cum să ne programăm mecanismele gândirii în așa fel încât să reușim să atragem mai multă prosperitate în viețile noastre. Risvan Rusu a studiat câte puțin din toate, de la arte marțiale și până la astrologie chineză și bioenergetică, lucru care l-a ajutat în definitivarea unui sistem propriu de terapie și de gândire.

„Poți atrage banii doar cu puterea gândului!”, susține Risvan Rusu. Explicația este una simplă: „Banii, dincolo de monede, hârtie sau contul din bancă, sunt energie. Orice energie poate fi manevrată, poate fi atrasă sau respinsă în funcție de ceea ce ne dorim. Pentru a beneficia de bogăție pe termen lung, există cei trei piloni ai prosperității: îndepărtarea blocajelor mentale, înțelegerea faptului că timpul este doar o convenție matematică și credința în propriile abilități”.

Risvan Rusu atrage atenția asupra faptului că lumea contemporană se confruntă cu o diluare a scopurilor, întrucât oamenii vor să facă bani ușor și fără să muncească. Deși este posibil, un astfel de câștig nemuncit ar putea aduce ulterior o perioadă de suferință prin care persoana respectivă să compenseze pentru ceea ce a câștigat fără să merite. „Există necesitatea să revenim la o viață trăită cu intenție ca să scăpăm de o viață trăită în haos”, declară terapeutul Risvan Rusu.

Risvan Rusu sugerează să ne gândim la ceea ce ne dorim să cumpărăm cu bani și nu la a acumula cât mai mulți bani fără un scop anume. Acest lucru ne-ar aduce și mai aproape de scopul nostru.

Dar, dacă totuși cineva își dorește neapărat bani, se poate închina la Arhanghelul Samariel pentru a obține sprijinul Său în a câștiga bani mai ușor și mai rapid. În plus, dacă citești Psalmul 3, Psalmul 17 și Psalmul 20 timp de 40 de zile în fiecare zi, îți deblochezi în totalitate situația financiară, conform spuselor lui Risvan Rusu. Arhanghelul Gabriel este un alt sfânt care îi sprijină pe cei care sunt în căutarea prosperității, aducându-le daruri de lumină.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background