Răzbunarea primarului drogălău după dezvăluirile din presă!

Postat de pe 10 iulie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat cazul șocant al unui primar consumator care s-a răzbunat după ce a fost devoalat de presă.  

Ordonanța împotriva șoferilor este mai degrabă o luptă mimată antidrog, în timp ce marii consumatori se află în funcții publice. Ar trebui supuși unor teste antidrog periodice tocmai politicienii care ocupă funcții importante în stat și mare ne-ar fi mirarea să constatăm că o bună parte dintre ei sunt consumatori de substanțe interzise. Chiar aseară, Anca Alexandrescu a prezentat în emisiunea sa de la Realitatea PLUS o amplă rețea de funcționari publici din Olt care sunt clienți și persoane din anturajul prietenei lui Florian Coldea, Marina Pandarof.

Jurnalista Iosefina Pascal a descoperit că în dosarul procurorului Negrilă este implicată și Pandarof. La momentul respectiv, Pandarof a reclamat-o pe jurnalistă la CNA, susținând că aceasta i-ar fi lezat imaginea publică, însă nu a avut câștig de cauză. În dosarul amintit sunt vizați și oficiali, și generali, și ofițeri. În această rețea de clienți ai lui Pandarof face parte și fostul primar al Slatinei, Emil Moț. După dezvăluirile de aseară ale Ancăi Alexandrescu, Moț și-a dat demisia din toate organizațiile din care făcea parte, dar și din primărie, blocând astfel instituția (pentru că noul primar ales, Mario De Mezzo, nu-și poate prelua funcția decât la data legală, după expirarea mandatului actualului edil, deci peste câteva luni).

Toți parlamentarii, primarii, miniștrii care au fost prinși că ar consuma droguri trebuie sancționați dur, pentru că ei sunt cei care perpetuează nenorocirile precum cea de la 2 Mai și protejează beizadele criminale precum Vlad Pascu.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background