„Războiul global are mai multe faze. Începe acum cea de a treia etapă” – Iosefina Pascal

Postat de pe 23 mai 2022

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Prima fază a războiului a fost conflictul fizic, conflictul armat. A urmat apoi războiul economic și abia acum începe războiul informațional împreună cu războiul biologic”.

Iosefina Pascal amintește despre un eveniment bine detaliat din anul 2001 numit „Dark Winter” („Iarna Întunecată” – trad.). Această sintagmă a fost menționată chiar la dezbaterile politice din cadrul alegerilor prezidențiale americane din 2020 când Joe Biden a spus, referitor la pandemia de Covid-19, că ar urma „o iarnă întunecată”. Însă ce reprezintă acest scenariu? Ei bine, este vorba despre o pandemie de Variolă, o boală transmisibilă care nu se găsește în natură ci doar în laboratoarele care studiază astfel de viruși.

„În scenariul <Dark Winter>, sursa izbugnirii pandemiei este un agent biologic furat dintr-un laborator din Statele Unite ale Americii (SUA n.r) și apoi răspândit în întreaga lume” – spune jurnalista GOLD FM. „Cu alte cuvinte: bioterorism. În această simulare făcută se pornește de la un context geo-politic similar cu cel din prezent dintre Ucraina și Rusia”.

Simularea aceasta ar fi fost oprită după trei zile, iar concluziile ulterioare nu ar fi fost publicate. Posibilul motiv ar fi că întreg experimentul ar fi avut loc în cadrul unei baze militare americane, iar rezultatul final ar vorbi despre un număr de miliarde de decese în cazul unei boli cu un grad de mortalitate de 30%. Iosefina Pascal punctează că această simulare are legătură cu dorința de depopulare a planetei.

Organizațiile globale implicate?

„Pe cei care organizaeză tot acest haos nu-i interesează să-i credeți, nu-i interesează ce gândiți, îi interesează doar să vă supuneți” – susține jurnalista. „România face parte din lista semnatară a două tratate ale Organizației Națiunilor Unite (ONU n.r.) prin care statele membre sunt obligate să limiteze dreptul la informare și exprimare în timpul unei crize sanitare, umanitare sau în timpul unui război. Supunerea aceasta se va face prin forță prin intermediul structurii supra-statele numită Organizația Mondială a Sănătății (OMS n.r.)”.

În planul „Dark Winter” s-ar vorbi despre activarea legii marțiale, care permite oricărui cetățean să poarte o armă de foc pe fondul motivului că, la momentul conceperii acestui plan, nu exista remediu pentru Variolă. În prezent, un astfel de medicament ar fi deja în lucru, cercetat de o companie despre care se spune că ar avea legături cu firma farmaceutică Pfizer, una dintre companiile ce au fabricat vaccin împotriva Covid-19.

Iosefina Pascal declară planul Dark Winter are drept scop haosul social: „Singurul mod prin care se va putea ține cetățenii sub control este limitarea accesului la internet, raționalizarea energiei și implementare legii marțiale. Asta pentru ca orice mijloc de protest, de revoltă, să fie suprimată prin forță. Toată treaba cu dezinformarea din prezent nu este doar o lozincă. Aceasta începe să aibă rezultate și în viața reală”.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background