Eduardo Guerrero – „unul dintre cele mai importante evenimente din București”

Postat de pe 22 mai 2022

Autor: Adrian Lambru

Actrița Ruxandra Enescu a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Spectacolul de dans de la Sala Palatului de pe 26 mai este unul dintre cele mai importante evenimente din Bucurelti din această primăvară”.

Supra-nuimit cel mai bun dansator de flamenco din lume, Eduardo Guerrero vine la București pe data de 26 mai, la ora 19:30 la Sala Palatului. Despre spectacolul „Faro” se spune că este unul dintre cele mai impresionante reprezentanții ale sale. Actrița Ruxandra Enescu, implicată în echipa de organizare a spectacolului, susține că: „prezența lui Eduardo Guerrero pe o scenă din București reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din capitală ale acestei primăveri”.

Ruxandra Enescu încurajează românii să vină la acest spectacol de dans pentru că „Eduardo Guerrero are un stil unic bazat pe o tehnică fără cusur. El dansează imposibilul. Este brutal și radical, dansează cu o violență deslănțuită, dar în același timp nu-și păierde eleganța”.

Spectacolul „Faro” („Farul” – în limba română n.r.) ar fi unul foarte special. Acesta este o călătorie imaginară către 17 faruri de pe coasta Spaniei, începând Cádiz, orașul natal al lui Eduardo. „Farul este un martor al unor evenimente, al unor bătălii, ar unor sărbători mistice. Restul poveștii vă las să-l descoperiți singuri” – a adăugat actrița.

Guerrero a devenit în ultimii ani foarte popular în lumea aceasta. În 2011 a primit Premiul I la Concursul Coregrafic al Conservatorului Profesional, pentru spectacolul Mayo, moment în care și-a început cariera solo cu proiecte importante nu numai în Spania, ci ajungând în țări precum Mexic, Columbia sau SUA. Acelui premiu i se alătură și altele, precum Desplante First Dance Award, în 2013, printre altele.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background