Radu Groza, celebrul impresar al vedetelor, face dezvăluri despre show-urile fierbinți ale Annei Lesko

Postat de pe 27 octombrie 2021

“Era nevoie de intervenția oamenilor de ordine!”

Radu Groza, celebrul impresar al vedetelor, ne-a povestit, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro, despre problemele avute la spectacolele Annei Lesko, dar și despre situația dramatică a artiștilor români, de la izbucnirea pandemiei. În plus, Radu Groza îi face o urare amicală fostei sale iubite, Roxana Nemeș, care s-a măritat recent.

”L-am rugat pe Florin Cîțu să ne ajute cu organizarea spectacolelor la Sala Palatului”

Radu Groza, unul dintre cei mai mari impresari ai vedetelor, se descurcă foarte greu cu banii. I-a cerut ajutorul, în primăvară, chiar și lui Florin Cîțu”Merge totul foarte greu. La mijlocul lunii mai am avut o discuție cu Florin Cîțu, l-am întrebat cum să facem, deoarece, ca să organizezi un spectacol la Sala Palatului, trebuie să-l pui în lucru cu șase luni înainte, ca să poți vinde biletele.

„Merge totul foarte greu. La mijlocul lunii mai am avut o discuție cu Florin Cîțu, l-am întrebat cum să facem, deoarece, ca să organizezi un spectacol la Sala Palatului, trebuie să-l pui în lucru cu șase luni înainte, ca să poți vinde biletele.

Dar, noi n-am avut legate șase luni de liniște. L-am întrebat cum să facem cu vânzarea biletelor, cum să organizăm spectacolele mai mari. Mi-a zis că se va consulta cu specialiștii și că mă va anunța. Dar, ce să ne anunțe, dacă, în pandemie, ba stăm în casă, ba dăm masca jos?
Nu am fost ajutați cu nimic, noi, impresarii și artiștii. În alte țări a fost altfel, un sprijin în bani. Noi am avut mari pierderi. Este o criză sanitară, urmată de o criză economică, mai ales în zona culturală”.

Despre concertele Annei Lesko: ”Fanii săreau pe ea și se speria. Era nevoie de intervenția oamenilor de ordine”

Radu Groza s-a ocupat de toată crema artiștilor din România, de-a lungul vremii, inclusiv de senzuala Anna Lesko. El și-a amintit de vremurile când sălile de spectacole erau pline, iar la sfârșitul recitalului, fanii luau vedetele cu asalt:

”Era nevoie pe atunci de intervenția oamenilor de ordine, mai ales la Anna Lesko, după recitalurile ei.

Spectatorii veneau să o admire, să îi ceară autografe, dar unii se apropiau prea mult, săreau pe ea și se speria. Mici incidente au mai fost”, ne-a mai povestit Radu Groza care, în acest moment, colaborează cu doi mari artiști, Ovidiu Lipan Țăndărică și cu Keo.

Radu ne-a vorbit și despre activitatea sa artistică din acest an:

”Am făcut două evenimente. Un spectacol cu Maia Morgenstern, Ovidiu Lipan Țăndărică și cu o parte din filarmonica din Cluj, se numește ”Terra Nova-Renașterea spiritului”, un proiect lansat în pandemie.

Am avut spectacole la Cluj, Târgu Jiu și București. Plus un turneu cu Ovidiu Lipan Țăndărică și cu alți doi artiști de la Phoenix, dar și un film despre acest turneu, a cărui lansare va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie”.

Ce îi urează Roxanei Nemeș, fosta iubită, care s-a măritat recent: ” Chiar m-am bucurat pentru ea”

Întrebat de reporterii impact.ro ce mesaj îi transmite femeii pe care cândva a iubit-o și de care s-a despărțit cu greu, Radu Groza ne-a declarat:

“Îi urez ”Casă de piatră!”. Chiar m-am bucurat pentru ea, când am aflat că s-a măritat. Dacă se înțeleg bine, este frumos”. Roxana Nemeș și Radu Groza au trăit o frumoasă poveste de dragoste, până în urmă cu șase ani, când el a aflat că, în paralel, Roxana se mai întâlnea și cu alt bărbat.

S-a tot spus că Roxana ar fi stat cu Radu pentru că era un impresar influent, care o ajuta în cariera de solistă, dar ea a negat: ”Lumea încă mai spune că stau cu el pentru banii lui? Încă se mai zice asta? Eu chiar muncesc foarte mult pentru tot ceea ce am. Nu are cum să danseze el sau să cânte el, în locul meu”, declara Roxana, pentru emisiunea „D-Paparazzi”.

Este ghinionist în dragoste: ”N-am căutat nimic în spatele frumuseții, m-am cam grăbit!”

Radu Groza a fost văzut în compania unor femei superbe, dar mereu a pierdut în dragoste. Acum, odată cu trecerea anilor, și după câteva experiențe dureroase, Radu Groza a decis să fie cu mult mai atent în alegerea partenerei de viață:

”Probabil că alegerile mele nu au fost cele potrivite. N-am căutat nimic în spatele frumuseții, m-am cam grăbit. Ar trebui, pe viitor, să caut mai în profunzime. Dar, ce e al meu e pus deoparte”, ne-a mai declarat Radu Groza, pentru impact.ro Radu Groza recunoaște că a avut un an greu, cu sănătatea, fiind chiar la un pas de moarte: ”A fost un an mai dificil, am avut și Covid-19, m-am vaccinat. Apoi am avut mari probleme, niște crize cumplite din cauza unor pietre la colecist. A fost nevoie de operație”.

sursă text: impact.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background