Propagandă pentru copii în Israel – mass-media e șocată

Postat de pe 31 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a scos în evidență modul absolut macabru prin care Ministerul Apărării din Israel a decis să-și informeze cetățenii cu privire la atrocitățile comise de trupele Hamas.

New York Post a publicat ieri o știre în care relata cum o femeie din Israel și-a surprins copilul de 5-6 ani care, jucându-se pe telefon, a fost forțat să urmărească o reclamă ce-i prezenta pe cei din trupele Hamas ucigând oameni. Copilul a început să țipe, șocat fiind de scenele absolut macabre afișate pe ecranul telefonului. New York Post a aflat ulterior că reclama face parte dintr-o campanie guvernamentală a Israelului menită să-i informeze pe cetățeni cu privire la atrocitățile comise de Hamas. Mesajul care însoțește imaginile este: „Lucrurile nu vor rămâne așa. Vom răzbuna aceste atrocități!”.

Este absolut aberantă și oribilă expunerea gratuită a copiilor la asemenea orori. Deja este vorba de o agresiune asupra cetățenilor, prin imagini explicite și violente, derulate pe ecranele device-urilor fără un avertisment în prealabil.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background