Previziunile lui Carmen Harra pentru toamna anului 2022 – lockdown, Covid, proteste

Postat de pe 25 iulie 2022

În ediția de luni a emisiunii „Golden Hour”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, a fost invitată Carmen Harra, psiholog stabilit în America. Tema principală a emisiunii cuprinde previziuni pentru toamna anului 2022 în ceea ce privește evoluția pandemiei, dar și cum puteți să vă schimbați karma cu ajutorul gândirii pozitive.

Care sunt previziunile dumneavoastră în legătură cu pandemia?

„În America cel puțin sunt îngrijorător de multe cazuri de covid. Oamenii resping ideea de a mai sta în casă, oamenii vor să treacă peste situația aceasta și să iasă la lumină, să spere că se termină odată. Părerea mea este că nu se va mai ajunge la a fi blocați în casă și nu vom mai retrăi experiența pe care am trăit-o în trecut. Atitudinea colectivă și generală este să oprim cumva psihoza aceasta și frica”, declară Carmen Harra pentru Gold FM.

Va apărea un nou vaccin?

„Ei mereu vin cu noi vaccinuri, dar eu am contestat eficiența lor încă de la începuturi, pentru că un vaccin pe care trebuie să-l faci iar și iar la câteva luni nu pare de încredere. Mulți dintre oamenii pe care îi cunosc s-au vaccinat de mai multe ori și tot au luat Covid. Ba mai mult decât atât, președintele Biden, la ora actuală, chiar când vorbim, este bolnav de Covid. Este chiar foarte rău bolnav de Covid. Stă închis în casă, izolat de toată lumea, n-are voie să se întâlnească cu nimeni. Se pare că ia ultimul tratament care există pentru Covid și este foarte eficient acest tratament, pentru că după 2-3 zile deja se simte mai bine ”, dezvăluie Carmen Harra informații din presa americană.

Oamenilor le este frică de foametea și sărăcia care va veni. Ce părere aveți despre acest subiect?

„Eu spun asta de o vreme și mă tot repet fără să vreau. Spun asta și în cartea mea, ‘Karma de fiecare zi’. Din păcate, intrăm într-o recesiune foarte violentă, pentru că ne confruntăm cu probleme de încălzire a planetei. Totuși, mai durează; nu se vor întâmpla încă scenariile apocaliptice legate de încălzirea globală, cu inversarea polilor și topirea ghețarilor. Economic, trecem printr-o perioadă de așa-zis colaps. Asta se întâmplă când trecem printr-o perioadă de schimb, se schimbă sistemele omenirii. Trebuie creat un nou sistem monetar, pentru că cel existent se rupe din toate părțile”, afirmă Carmen Harra.

Ați văzut că Nicole Kidmann a fost filmată mâncând insecte?

„Astea sunt și speculații, astea se fac de dragul publicității. Cei din Hollywood sunt atât de dornici să fie în față și să existe publicitate, încât sunt în stare să facă orice numai să li se dea atenție. Nu vom ajunge să mâncăm lăcuste, dar se vor produce migrații de populații. Oamenii o să înceapă să stea la țară, pentru că se simt mai în siguranță decât în orașe, în blocuri mari”, spune Carmen Harra.

Există o legătură între proteste și restricțiile care ni se pregătesc?

„Vor fi proteste, pentru că lumea este absolut disperată. Și aici nu vorbesc doar despre România; disperarea aceasta este peste tot, pe tot Globul și se vede violent în America. Mulți se confruntă cu o situație materială extrem de dificilă. Suntem foarte încercați și oamenii nu mai sunt ca înainte. Nimeni nu se mai roagă, suntem foarte răi, antisociali. Sentimentele acestea de ură, de invidie, intențiile negative atrag energii negative”, dezvăluie Carmen Harra.

Ne putem trata de bolile pe care ni le cauzăm singuri prin emoțiile negative?

Gândirea controlează lumea fizică. Noi cu gândirea putem opri îmbătrânirea și bolile. Gândirea este atât de puternică, încât noi putem trimite numai trăirile acestea pozitive în organismul nostru. Sunt oameni care și-au schimbat viața radical, dar totul stă în felul în care gândim”, demonstrează Carmen Harra.

„Totul este să învățăm. Dacă învățăm, ne luminăm și ne schimbă percepția asupra lucrurilor din viața noastră”, sfătuiește Carmen Harra la finalul emisiunii, recomandând conferințele postate pe site-ul ei (carmenharra.com).

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background