Presa mainstream îi cântă prohodul lui Zelensky

Postat de pe 11 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal a prezentat, în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, cele mai recente știri din presa internațională, care îl portretizează pe Zelenski terminat din punct de vedere politic, pregătindu-se înlocuirea lui.

Daily Mail scrie despre „Războiul paralel al lui Zelenski”, prezentând numărul din ce în ce mai mare de critici ai regimului Zelenski din interiorul Ucrainei, dar și opoziția din ce în ce mai puternică față de actualul președinte ucrainean.

Vitali Klitschko, primarul Kievului, a declarat recent că întreaga țară plătește pentru greșelile lui Volodymyr Zelenski, semnalizând astfel declinul președintelui. La rândul său, Valerii Zaluzhnyi, comandantul-șef al armatei ucrainene, a emis mesaje împotriva președintelui în funcție. Opinia generală în țară este una de revoltă împotriva lui Zelenski, președintele devenind ținta atacurilor poporului ucrainean.

Zelenski a înaintat în repetate rânduri varianta anulării sau amânării alegerilor de anul viitor, aceasta reprezentând o soluție disperată la care speră președintele, pentru că dacă se vor organiza alegeri, el va dispărea din scena politică.  Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background