PPE și Ursula fac Congresul la București, fiindcă știu că românii sunt cei mai blegi din Europa!

Postat de pe 5 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre Congresul PPE de la București, arătând care sunt simbolistica și semnificațiile reale legate de România.  

Miercuri și joi se va organiza la București Congresul PPE, venind în România delegații importante din Europa. Nicolae Ciucă a anunțat că acest eveniment este „o dovadă a unității și a solidarității europene, dar şi un răspuns ferm pe care cea mai mare familie politică europeană îl dă pentru combaterea ameninţărilor legate de populism şi extremism”. Peste 1.500 de delegați din 44 de țări şi 13 șefi de state și guverne vor participa la Congresul PPE. În zonele limitrofe ale Bucureștiului s-au așezat deja pancarte uriașe, care prezintă realizări mincinoase ale PPE și PNL, cum ar fi salvarea fermierilor de la faliment.

Manfred Weber, președintele Partidului Popular European, a anunțat că evenimentul organizat la București zilele acestea are ca scop stabilirea noului șef al Comisiei Europene. Se va decide, așadar, dacă Ursula von der Leyen va obține un nou mandat sau nu. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a reamintit faptul că Ursula von der Leyen, prin intermediul soțului ei și al fratelui său, este autoarea unor fraude extrem de grave și de scandaloase la nivel european, cele mai flagrante fiind cele legate de administrarea vaccinurilor din pandemie. Iosefina Pascal este cea care a dovedit această uriașă fraudă, publicând contractele încheiate între Ursula von der Leyen și Pfizer.

Cei care au propus-o primii pe această „regină” a corupției sunt chiar românii, prin vocea unor europarlamentari precum Rareș Bogdan, la pachet cu președintele Klaus Iohannis. Spre deosebire de liberalii stăpâniți de Iohannis, doar Cristian Terheș și-a arătat intenția de a manifesta împotriva Ursulei von der Leyen și împotriva celor din cercul ei. Mai mult decât atât, AUR va organiza mâine un eveniment, la Romexpo, în semn de protest împotriva aberațiilor impuse de guvernanții PSD-PNL, dar și împotriva abuzurilor de la nivel european. „În mod cert, Klaus Iohannis vrea să obțină ceva la nivel european, după ce își încheie mandatul de la Cotroceni, motiv pentru care și-a împins prepușii la atac în acest sens, ca să-i facă pârtie către obiectivul pe care îl urmărește. Este scandalos ce se întâmplă! Dacă acest congres s-ar fi organizat oriunde altundeva în Europa, protestatarii ieșeau în număr de mii și mii de persoane și făceau haos. Românii, deși sunt cei mai opresați, sunt și cei mai blegi!”, a explicat SRS.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background