Politicieni israelieni: „Un copil este cel mai frumos cadou pe care un bărbat i-l poate face altui bărbat!”

Postat de pe 27 februarie 2024

Parlamentarul Yoray Lahav Hertzanu și partenerul său, Tsafrir, au devenit unul dintre primele cupluri din Israel care au primit un „copil cadou” după legalizarea „maternității de substituție”.

Hertzanu, care este membru al Knessetului (parlamentul israelian), a scris cu entuziasm pe Facebook despre acest eveniment:

„…Am devenit părinți. Cea care ne-a făcut cel mai mare dar pe care un bărbat i-l poate face unul alt bărbat a fost o femeie străină, care, până acum un an și jumătate nu ne cunoștea, nici noi pe ea.

„Cu toate acestea, Avital a luat o decizie nobilă, curajoasă și minunată, pentru ca eu și Tsafrir să avem dreptul de a deveni părinți în Israel.

„În ultimul an, am cunoscut o femeie puternică, grijulie, sensibilă și atentă care, împreună cu bărbatul special de lângă ea, Naor, ne-au deschis casa și familia…”

În comentariile la postarea sa, Hertzanu a dat asigurări că parlamentarii lucrează pentru ca un număr cât mai mare de persoane să profite de pe urma legalizării de către Curtea Supremă a maternității de substituție pentru homosexuali.

sursă: ziuanews.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background